-

GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU MADDE İMAL ve TİCARETİ YAPAN 3 KİŞİ YAKALANDI

Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen H. S., İ. K. ve M. B. isimli şahıslar yakalandı.

GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU MADDE İMAL ve TİCARETİ YAPAN 3 KİŞİ YAKALANDI
22 Kasım 2022 - 10:43
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaretinin önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

          Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti yaptığı tespit edilen H.S., İ.K. ve M.B. isimli şahısların ev ve eklentilerinde arama yapılmış olup, H.S. isimli şahsın evinde;  (175) gr. kubar esrar, (5) gr. metamfetamin ve (1) adet uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanma aparatı, İ.K. isimli şahsın evinde ise (5) gr. kenevir tohumu ele geçirilmiştir.

          Şüpheli şahıslar göz altına alınarak gerekli adli işlemlere başlanmıştır.
 

          Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum