-

GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU, 2 GÖZALTI

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasındaki Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde icra edilen fiziki takip neticesinde şüphe üzerine yapılan kontrolde Ç.Ş. ve Y.Y. isimli şüphelilerin üzerinde ve ikametgâhında yapılan aramada 148 gram kubar esrar, 36 gram Metamfetamin, 6 kök kenevir bitkisi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi.

GÜLAĞAÇ İLÇESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU, 2 GÖZALTI
10 Mayıs 2021 - 10:34
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusundaki kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.
Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasındaki Gülağaç ilçesi Akmezar köyünde 06 Mayıs 2021 günü icra edilen fiziki takip neticesinde şüphe üzerine yapılan kontrolde Ç.Ş. ve Y.Y. isimli şüphelilerin üzerinde ve ikametgâhında yapılan aramada 148 gram kubar esrar, 36 gram Metamfetamin, 6 kök kenevir bitkisi ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirilmiştir.
Şüpheliler gözaltına alınmış olup, adlî makamlara sevk edilecektir.
Gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir." Denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum