-

HACI ÖMER KARTAL AKSARAY'A DUYGULARIYLA VEDA ETTİ

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal başarılarla dolu görev süresini tamamladı. Aksaray’a geldiği ilk günden bu yana eğitim camiasına kazandırdıkları ve başarıları ile adından sıkça söz ettiren Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aksaray’daki 9 buçuk yıllık hizmet süresini başarılı bir şekilde tamamladı.

HACI ÖMER KARTAL AKSARAY'A DUYGULARIYLA VEDA ETTİ
25 Ağustos 2023 - 15:36
Aksaray’a geldiği ilk günden bu yana eğitim camiasına kazandırdıkları ve başarıları ile adından sıkça söz ettiren Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Aksaray’daki 9 buçuk yıllık hizmet süresini başarılı bir şekilde tamamladı. 

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun girişimleriyle Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hacı Ömer Kartal, Yeşil Doğa Derneği’ne  yaptığı ziyaret ile veda etti.

Ziyareti sırasında Yeşil Doğa Derneği  Genel Başkanı Abdulkadir Ay ile bir araya gelen İl Müdürü Hacı Ömer Kartal, hizmet süresi boyunca Yeşil Doğa Derneği olarak verilen destekten ötürü teşekkür ederek, “Sizlerin hem  Gazeteciler Federasyonu  Basın  temsilcisi olarak  , hem de Yeşil Doğa derneği olarak  desteğinizle bir çok konuda birlikte projeler gerçekleştirdik Doğayı sevdirdik , çevre konusunda duyarlılık sergiledik  Eğitimin kalitesinin artırılmasında  bize destek vererek çalışmalarımızda  motive ettiniz. Bize görev  süremizde hep destek oldunuz. Size  ve değerli  üyelerinize çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Abdulkadir Ay ise "Vedalaşmak gelip geçici kişilerle yapılır sizin gibi değerli Bürokrat  Almış olduğu evini bozmadan gittiğine göre bir gün gelir yine Aksaray’da ikamet edersiniz diye düşünüyorum  o yüzden hemşehri sayılırsınız bizler sizleri unutmayacağız gelecekte başarılarınızın devamını diliyorum" dedi 

Duygulu anların yaşandığı ziyaretin ardından Yeşil Doğa Dernek Başkanı Abdulkadir Ay, Aksaray’ın  Eğitimine  katmış olduğu değerlerin anısına Hacı Ömer Kartal’a hatıra Kristal Plaketi taktim etti.

YORUMLAR

  • 1 Yorum