-

İL ÖZEL İDARESİNDEN AKSARAY MARKASINA DESTEK!!!

İlimizin ismine taşıyan ”Aksaray Gazozu” İl Özel İdaresi Yemekhanesi ve kurumun çay ocağı tarafından meşrubat listesine alındı. İl Özel İdaresi yetkililerinden bu konuda edinilen bilgiye göre ilimizin ismini taşıyan gazozun üretiminin teşvik edilmesi ve ilimizdeki kumu kurumları ile diğer kuruluşlarında da tüketimine önderlik edilmesi için meşrubat listesine dahil edildiğini.

İL ÖZEL İDARESİNDEN AKSARAY MARKASINA DESTEK!!!
20 Eylül 2021 - 03:19
 İlimizin ismine taşıyan ”Aksaray Gazozu” İl Özel İdaresi Yemekhanesi ve kurumun çay ocağı tarafından meşrubat listesine alındı. 

  İl Özel İdaresi yetkililerinden bu konuda edinilen bilgiye göre ilimizin ismini taşıyan gazozun üretiminin teşvik edilmesi ve  ilimizdeki kumu kurumları ile diğer kuruluşlarında da tüketimine önderlik edilmesi için meşrubat listesine dahil edildiğini. 
  Bu meşrubatı dağıtımını yapan ilimizin ismini taşıyan kuruluşla yapılan anlaşmayla şu anda aylık olarak  300’ü yemek hane listesinde olmak üzere Çay ocağın dada kurum çalışanları ile misafirlerine ikram için bulunduruluyor. 

HEMŞERİLERİMİZ İLİMİZDEKİ TÜM KURUMLAR MARKAMIZI TERCİHLE TEŞVİK ETMELİ!!! 


    İl Özel İdaresi Yemekhanesi ve Çay ocağında Aksaray Gazozunun tercih edilmesinden dolayı kurumu taktir eden hemşerilerimiz ilimizdeki tüm kamu kurumları ile özel kurumları tarafından da tercih edilmesini istediler.

(Haber Ali Genç) 

YORUMLAR

  • 0 Yorum