-

İŞ ARAYANLAR DİKKAT! GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI 337 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPACAK

Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. GİB personel alımı ilanında "Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda toplam 337 (üç yüz otuz yedi) sözleşmeli personel alınacaktır." denildi.

İŞ ARAYANLAR DİKKAT! GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI 337 KORUMA VE GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI YAPACAK
30 Ocak 2021 - 18:05

Gelir İdaresi Başkanlığı 337 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak

 
Gelir İdaresi Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. GİB personel alımı ilanında "Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda toplam 337 (üç yüz otuz yedi) sözleşmeli personel alınacaktır." denildi. İşte GİB personel alımı ilanının detayları ve başvuru şartları

Gelir İdaresi Başkanlığı Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonunda toplam 337 (üç yüz otuz yedi) sözleşmeli personelin istihdam edileceğini bildirdi. Gelir İdaresi Başkanlığı Koruma ve Güvenlik Görevlisi personel alımı ilanında başvuru tarihleri ve şekline yer verildi. 

GİB 337 koruma ve güvenlik görevlisi alımı için sınavların 1-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşeceğine yer verilirken, başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olması, en az ön lisans mezuniyet şartını yerine getirmesi, KPSS'den 70 puan şartını yerine getirmesi, özel güvenlik kimlik kartına sahip olması gibi şartları da yerine getirmesi gerektiği kaydedildi. Resmi duyuruda sınav başvurularının 1 Şubat ile 10 Şubat 2021 tarihleri arasında alınacağına dikkat çekilirken, başvuru işlemlerinin //sinav.gib.gov.tr adresinden alınacağı belirtildi.


Sözlü sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların; tercih ettiği görev yeri pozisyon sayısının 2 (iki) katından fazla olması halinde, tercih ettikleri görev yeri dikkate alınarak, KPSS puan türünden en yüksek puan almış olan adaydan başlamak üzere 2 (iki) katı aday sözlü sınava çağrılacaktır. KPSS puan türünden eşit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde ise bu adayların tümü sınava çağrılacaktır.


SINAV TARİHİ VE YERİ


Sözlü sınav 1 Mart – 11 Mart 2021 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır.
Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri ile söz konusu adayların nerede sınava gireceklerine ilişkin listeler, sözlü sınav tarihinden en az 10 gün önce Başkanlığımız internet sitesinde (http://www.gib.gov.tr) ilan edilecektir. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum