-

İş İnsanı Tuncer Soyal, 'Hasan Dağı demek Aksaray demek'

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Helvadereli İş İnsanı Tuncer Soyal'ı makamında kabul etti.

İş İnsanı Tuncer Soyal, 'Hasan Dağı demek Aksaray demek'
05 Kasım 2023 - 12:15
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehre hizmet veren yatırımcı iş insanları ile görüşerek projeler hakkında brifing alıyor.

Kumbuzoğlu, Aksaray'ın sembolü Hasan Dağı'na yatırım yapan Karbeyaz Hotel sahibi Helvadereli İş İnsanı Tuncer Soyal ve oğlu Selçuk Soyal'ı makamında kabul ederek görüştü.

Tuncer Soyal, yapılan görüşmede "Hasan Dağı demek Aksaray demek" başlıklı proje sunumu gerçekleştirdi.

Hasan Dağı'nda turizm açısından tek başına hizmet verdiğinin altını çizen Soyal, "Herkesin bildiği gibi Hasandağı sadece Helvaderemize değil,tüm Aksaray'ımıza maal olmuş Türkiyemizin en güzel dağlarından biridir. Bizler yatırımcı olarak tek başımıza elimizden geldiğince burada yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye çalışıyoruz.Ancak bizim çabamız yeterli olmuyor."dedi.

Soyal, Vali Kumbuzoğlu'nun göreve geldiği ilk günden itibaren Hasan Dağı'na ve Helvadere beldesine büyük ilgi gösterdiğini ifade etti.

Helvadereli olarak Vali Kumbuzoğlu'na Hasan Dağı'na acil yatırımlar yapılması gerektiğini aktaran Soyal, şu ifadeler yer verdi:


"Hasan Dağı'nda Dünya Yamaç Paraşütü Şampiyonası, Dünya Kay Kay Şampiyonası, Türkiye Bisiklet Yarışması gibi uluslararası alanda şampiyonalara ev sahipliği yapıyoruz ve bu tür organizasyonların mutlaka devam etmesi gerekiyor. Ayrıca Sayın Valimize Hasan Dağı'mıza yapılması gereken projeler hakkında bilgi aktardık. Vali bey sağ olsunlar bu konularda ne yapılması gerekiyorsa yardımcı olmaya gayret göstereceklerini ifade ettiler. Valimize bizleri kabul etme nezaketi gösterdikleri ve Aksaraylı yatırımcılara sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz." (Haber Merkezi)

YORUMLAR

  • 0 Yorum