-

İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ EREL ESKİL İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Sayın Ayhan EREL ,İYİParti İl Başkanı Özhan TÜREMİŞ ve Merkez İlçe Başkanı Polat AÇIKGÖZ ’le birlikte Eskil ilçesinde esnaf ve halk pazarı ziyaretinde bulundular.

İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ EREL ESKİL İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
26 Eylül 2019 - 13:01
İYİ  Parti Aksaray Milletvekili Sayın Ayhan EREL ,İYİParti İl Başkanı Özhan TÜREMİŞ ve Merkez İlçe Başkanı Polat AÇIKGÖZ ’le birlikte Eskil ilçesinde esnaf ve halk pazarı ziyaretinde bulundular.

Milletvekili EREL ve beraberindeki parti teşkilatı  pazarda tezgah açan pazarcılarla, esnafla ve  vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini dinledi ve “yaşadığınız ekonomik sıkıntıları biliyorum her fırsatta bunu meclis gündemine taşıyorum, sizin sesiniz  olmaya,sizden gelenleri, sizin adınıza Meclis Kürsüsünden yetkililere anlatmaya aktarmaya devam edeceğim” dedi.

Ziyarette Milletvekili Ayhan EREL, İYİ Parti olarak her zaman esnafla ve halkla iç içe olmaya özen gösterdiklerini söyledi.

Pazar esnafı  ve vatandaşlar, Milletvekili EREL’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray Milletvekili Ayhan EREL ve İYİ Parti heyeti esnaf ve halk pazarı ziyaretinden hemen sonra Eskil Belediye Başkanı Necati BELGEMEN ’ede ziyarette bulunarak görüşmelerde bulundular.

YORUMLAR

  • 0 Yorum