-

KOP'TAN AKSARAY PROJELERİNE 13.635.000 TL TUTARINDA HİBE DESTEĞİ

KOP Bölge İdaresi Başkanlığı 2021 yılı çağrı döneminde Aksaray’dan 11 proje başvurusunu kabul etti. Projelere toplam 13.635.000 TL hibe desteği sağlandığını bildirdi.

KOP'TAN AKSARAY PROJELERİNE 13.635.000 TL TUTARINDA HİBE DESTEĞİ
25 Mayıs 2021 - 14:33
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu:“Değişim olmadan gelişmek imkânsızdır. Projeler Aksarayımıza hayırlı olsun”

KOP Bölge İdaresi Başkanlığı 2021 yılı çağrı döneminde Aksaray’dan 11 proje başvurusunu kabul etti. Projelere toplam 13.635.000 TL hibe desteği sağlandığını bildirdi.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu 13 milyon 635 bin Tl tutarında Tarım, Enerji, Eğitim, Teknoloji ve İstihdam alanlarında hazırlanan projelerin Aksaray’a hayırlı olmasını diledi.
Aksaray’ın her alanda gelişmesi, daha çok üretim ve istihdam sağlanması için el birliği içerisinde projeler geliştirdiklerini belirten Vali Aydoğdu; “Değişim olmadan gelişmek imkânsızdır. Coğrafi konumu tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm alanındaki potansiyeli ile bu şehir çok daha iyi yerlerde olmalı. Bizler bu şehri geliştirmek güzelleştirmek için her zaman çalışmaya, üretmeye bunun için yeni fikirler ve projeler geliştirmeye devam edeceğiz”dedi.

Vali Aydoğdu açıklamasında; “Bu şehir ki Şehri Süleha bu şehir ki iyi insanların yaşadığı yer bunun için güzel Aksarayımızı her alanda gelişen, huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı emin bir şehir olarak hep birlikte ihya etmek istiyoruz. Bunun için bütün kurumlarımızla vatandaşlarımıza en iyisini en güzelini sunmak istiyoruz. Bu projelerin değerlendirilmesinde desteklerini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza, Aksaray Milletvekillerimize, KOP Başkanımız ve ekibine, mesai arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, projelerin Aksarayımıza hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

KOP Bölge İdaresi Başkanlığının toplam 13.635.000 Tl hibe desteği verdiği; Tarım, Enerji, Eğitim, Teknoloji ve İstihdam alanlarında hazırlanan ve kabul edilen projeler:
Gönülden Kopan Lezzetler Projesi, Aksaray KOP Astronomi Kütüphanesi Projesi, Aksaray KOP Akıllı Tarım Kütüphanesi Projesi, Aşıklı Üretiyor KOP Paketliyor Projesi, KOP ile Ürünümüz Eleniyor Borsada Değer Kazanıyor Projesi, KOP ile Aksaray Mantar Yetiştiriyor Üretici Kazanıyor Projesi, KOP ile İklim Değişikliğini Öğreniyorum Projesi, Kanola Ekimi KOP’tan Verim Topraktan Projesi, Aksaray Ortaköy Çiftevi DSİ Göleti Kapali Sistem Sulama Tesisi, Güzelyurt Çevre Düzenleme Projesi, YAS’ta Su ve Enerji Revizyonu Projesi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum