-

MİLLETLER LİGİ HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR!

Filenin Sultanları, yaz döneminde yoğun bir fikstür ile 3 turnuvada boy gösterecek. Milliler için ilk durak Voleybol Milletler Ligi olacak.

MİLLETLER LİGİ HEYECANI BUGÜN BAŞLIYOR!
25 Mayıs 2021 - 11:04

A Milli Kadın Voleybol takımımız İtalya’nın Rimini kentinde gerçekleşecek olan Milletler Ligi maçına çıkıyor. İlk maçımız 25.05.21 (bugün) saat 13.00’da Sırbistan ile olacak. 

Milli takımımız Sırbistan'ın yanı sıra ABD, Almanya, Belçika, Brezilya, Çin, Dominik Cumhuriyeti, Güney Kore, Hollanda, İtalya, Japonya, Kanada, Polonya, Tayland ve Rusya ile mücadele edecek.
Oynanan karşılaşmaların ardından puan cetvelinde genel sıralamada ilk 4'te yer alan ülkeler, finallerde mücadele etme hakkı elde edecek. 2021 Voleybol Milletler Ligi Finalleri, 24-25 Haziran tarihlerinde oynanacak.
FIVB Voleybol Milletler Ligi, geçen sene koronavirüs salgını nedeniyle yapılamamıştı. 2018'den bu yana Voleybol Milletler Liginde Türkiye, 2018’de ikincilik, 2019’da dördüncülük elde etmişti.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar, turnuva öncesi açıklamalarda bulundu.

Dündar, "Kamp güzel geçti, uzun zaman sonra burada olmak bize iyi geldi. Milli takımda olmayı, ülkemiz için mücadele etmeyi çok özlemişiz. İyi bir yerde bırakmıştık ve 1.5 sene aranın ardından kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Herkes motive, keyifli çalıştık. Güzel bir kamp dönemi oldu. Herkes özveri ile elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Olimpiyatlar öncesi Milletler Ligi'nde nasıl bir performans göstereceğimizi merak ediyoruz" dedi.
TRT Spor Yıldız ekranlarında yayınlanacak olan Milletler Ligi heyecanını kaçırmayın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum