-

ÖĞRETMENLER AKSARAY VALİLİĞİ İFTARINDA BULUŞTU

Aksaray Valiliği himayesinde ‘Gönül Sofrası’ iftar buluşmaları devam ediyor. Eğitim sendikaları başkanları ve yaklaşık 1000 öğretmen ile iftarda buluşan Vali Aydoğdu; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayının bereketini ve güzelliğini hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

ÖĞRETMENLER AKSARAY VALİLİĞİ İFTARINDA BULUŞTU
30 Mart 2023 - 13:04
-Gönül sofrası iftar buluşmaları devam ediyor

-Aksaray Valiliği himayesinde ‘Gönül Sofrası’ iftar buluşmaları devam ediyor. Eğitim sendikaları başkanları ve yaklaşık 1000 öğretmen ile iftarda buluşan Vali Aydoğdu; birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayının bereketini ve güzelliğini hep birlikte yaşadıklarını söyledi.

Bozoklu Toplantı Salonunda gerçekleştirilen iftar programına Vali Hamza Aydoğdu eşi Emine Aydoğdu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eğitim sendikaları başkanları ve öğretmenler katıldı.

İftar programında konuşma yapan Vali Aydoğdu; Ramazan ayının bereketini ve güzelliğini toplum olarak hep birlikte yaşadıklarını söyledi.  Vali Aydoğdu;  11 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ardından eğitim camiasının gösterdiği iyilik ve güzelliklerin unutulmayacağını ifade ederek; kendisinin de 46 gün deprem bölgesinde bulunduğunu söyledi.

-Öğretmen olmanın gururun yaşadım

Deprem afetinin ilk anından itibaren öğretmenlerin görev aldığı, destek gruplarının hızlıca organize olup harekete geçtiğini ifade eden Vali Aydoğdu;

“Deprem bölgesinde görev yapan öğretmenler, Aksaray’dan gönüllü öğretmenler, AFAD gönüllüsü öğretmenlerimiz ile ilimize gelen deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için vefa destek gruplarında bulunan öğretmenlerimiz çok önemli hizmetler yürüttüler. Aksaray’da bölgeye ulaştırılacak yardım malzemelerinin tanziminde de gece gündüz öğretmenlerimizde fedakârca çalıştılar. Bir kez daha öğretmen olmanın gururun yaşadım. Allah hepinizden razı olsun. Bizi telefonla arayan sendika başkanlarımız, dualarını bize gönderen öğretmenlerimiz iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz sizin bir parçanız olmaktan dolayı gurur duyuyorum.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum