-

'Oklarla Dans' Türkiye Turunda Aksaray'a geldi

Uluslararası Aksiyon Sinema Filmi Türkiye Turu Kapsamında Aksaray’a Geldi. Oklarla Dans’ Türkiye Turunun Aksaray ayağında Müze ziyaretiyle başladı.

'Oklarla Dans' Türkiye Turunda Aksaray'a geldi
16 Eylül 2021 - 18:57

Uluslararası Aksiyon Sinema Filmi Türkiye Turu Kapsamında Aksaray’a Geldi.
Oklarla Dans’ Türkiye Turunun Aksaray  ayağında Müze ziyaretiyle başladı ilin tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret ettiler.

5 Yıldır hazırlığı yapılan Oklarla Dans Aksiyon Sinema Filmi sinema tarihinde yapılmayan bir ilki başardı. Taksim meydanına büyük bir otobüs İle giriş yapan Oyuncular ile projenin devasa bir şekilde tanıtımları yapıldı. Taksim meydanında bekletilen otobüs Türkiye turuna Gaziantep’den başlayarak Adana ve Aksaray ile devam ediyor.

Yapımcı ve Yönetmen Mustafa ŞAHİN Himayesinde Oklarla Dans Aksiyon Sinema Filmi kadrosu gece geldiği Aksaray’da  Aral Tesislerinde konakladı. ertesi sabah İl Kültür Müdürü Mustafa Doğan tarafından Aksaray Müzesi gezdirildi daha sonra ilin tarihi ve turistik mekanları gezen film ekibini taşıyan otobüs ile şehir meydanında tur attıktan sonra rotasını Başkent Ankara’ya  çevirdi ve büyük ilgi gördü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum