-

Radyonun Yıldızları yarışmasına Aksaray Radyoları damga vurdu

Esenler Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Türkiye’nin yıldızları yarışması 3. sünde Aksaray Radyoları damgasını vurdu Türkiye’nin En iyi Radyo programı Aksaray Fm radyosu seçilirken , en iyi Bölgesel Radyo Aksaray Kral Fm radyosu seçildi .

Radyonun Yıldızları yarışmasına Aksaray Radyoları damga vurdu
28 Nisan 2023 - 17:20

Esenler Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Türkiye’nin yıldızları yarışması 3. sünde Aksaray Radyoları damgasını vurdu.

Türkiye’nin En iyi Radyo programı Aksaray Fm radyosu seçilirken , en iyi Bölgesel Radyo Aksaray Kral Fm radyosu seçildi .

Esenler Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Türkiye’nin yıldızları yarışması yapılan halk oylamasıyla en iyi olanlar arasından seçiliyor, Aksaray Fm Radyosunda Karambol Programı yapımcısı Akın Akay  yapılan yarışmada en çok oyu alarak Türkiye’nin En iyi erkek Radyo programcısı ödülüne layık görüldü.


Esenler Belediyesi  Başkanı Tevfik Göksu, konuşmasında radyonun modası geçmeyen ve hayatın önemli bir parçası olduğunu söyledi. Radyo ile küçük yaşta tanıştığını belirterek, tanışma hikayesini anlatan Göksu, “Bizler hayatı iki boyutlu yaşarız. Hayat hiçbir zaman tek boyutlu değildir. Hayatı bir mekansal olarak yaşarız, bir de duygusal olarak yaşarız.” dedi.
Göksu, şehirlerin de insan hayatı gibi mekansal ve duygusal olarak inşa edildiğini, inşaatlar, parklar ve bahçeler yapmanın yanı sıra duygusal olarak da inşa edilmesinin önemine dikkati çekerek radyon önemini anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum