-

SMA HASTASI NUH ALPEREN İÇİN YARDIM KONSERİ YAPILACAK

Babası Aksaray Ortaköy'lü olan ve Konya'da yaşayan ailenin çocuğu olan SMA HASTASI Nuh Alperen için yardım kampanyası devam ediyor. 3 Eylül'de Ortaköy'de ünlü sanatçıların sahne alacağı konser düzenleniyor.

SMA HASTASI NUH ALPEREN İÇİN YARDIM KONSERİ YAPILACAK
24 Ağustos 2022 - 16:04
Babası Ortaköy'lü olan ve Konya'da yaşayan ailenin çocuğu olan SMA HASTASI Nuh Alperen için yardım kampanyası devam ediyor. İhtiyaç duyulan tedavi masrafının %41 ine ulaştığı bilinen kampanyaya büyük destek Baba ocağı Ortaköy 'den geldi. Ünlü sanatçıların sahne alacağı Konsere şimdiden yoğun ilgi var. 

SMA HASTASI olan Nuh Alperen için düzenlenecek olan Dev konsere Ünlü Sanatçı Ozan Manas, ve Özel Harekatın ünlü sesi Alperen Kekilli katılacak, Ayrıca hemşerisine destek için Ortaköy'ün sevilen sanatçıları Salih Kolbaşı ile Onur Şahin'de sahne alacaklar.

3 Eylülde Ortaköy hükümet konağı karşısında okul bahçesinde yapılacak konserin bilet geliri tamamen Nuh Alperen'in tedavi giderleri için bağışlanacak. 

Tertip komitesi tarafından yapılan duyuruda; "TÜM AKSARAY VE ORTAKÖY HALKI DAVETLİDİR Tüm geliri SMA HASTASI Nuh Alperen'e Bağışlanacaktır… Sizleride Bekliyoruz. Bir Bilet Al Alperen'in yaşam Mücadelesine destek ol" Denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum