-

STUTTGART AKSARAY'LILAR DERNEĞİNİN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARI SÜRÜYOR

*Depremin ardından başlayan ilk yardımların ardında 2.side Aksaray ve bölgeye ulaştırıldı!

STUTTGART AKSARAY'LILAR DERNEĞİNİN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLARI SÜRÜYOR
16 Mart 2023 - 07:01
10 ilimizde meydana gelen asrın felaketi olan depremin ardından gurbetteki vatandaşlarımızın geneliyle birlikte yurt dışındaki onlarca Aksaraylılar derneğinden biri olan Stuttgart Aksaraylılar derneği tarafından da  ilk etapta yerine ulaştırılan yardımlar hemşerilerimizin topladığı yeni yardımlarla devam ediyor.!!!

   Dernek adına görevlendirilen Süleyman Çelebi, Hacı Sarıkaya ve Ömer Çekiç tarafından hemşerilerimizin sağladıkları 10 bin Euro’ luk Soba ve 5000 Euro’ luk ihtiyaç maddeleri Aksaray ve bölgede yetkililere teslim edildi.

   Yapılan yardımlarla ilgili olarak derneğin 2. Yardım kafilesi başkanı Süleyman Çelebi tarafından verilen bilgide ”Dernek olarak asrın afetinin ardından başlattığımız çalışmayla gönderilen ilk yardımlarımızın ardından 2. yardımımızı memlekete ulaştırdık.

   Bu yardımımızda sağlanan ihtiyaç maddelerinin önemli bir bölümünü Aksaray’da bize yardımcı olan iş insanı Ali Buğdaycı ile birlikte Aksaray’daki öğrenci yurtlarında kalanlara dağıtılmasının yanında diğerlerini ise Aksaray Valiliğinden Ömer Ok ve Belediyeden Fatih Öztürk’e gereken yerlere ulaştırılması için getirdiğimiz yardım paketleriyle giysileri teslim ettik.
  Bu yardımların dışındakilerden oluşanları ise Kahramanmaraş, Pazarcık, Adıyaman ve İslahiye götürerek oralarda dağıttık.
   

Bu yardımları sağlayan üyelerimiz ve hemşerilerimize canı gönlüden teşekkür ediyoruz.

   Allah(c.c.) kendileri ve tüm  geçmişleriyle sevenlerinden razı olsun. ”dedi.

(Ali Genç)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum