-

TAŞPINAR BELDESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 GÖZALTI

Taşpınar Beldesinde şüphe üzerine yapılan kontrolde Ş.D. ve O.Y. isimli şüphelilerin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada, bir miktar bonzai maddesi, 2 adet av tüfeği, 10 adet av tüfeği fişeği, 10 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 1 adet kama bıçak ele geçirildi.

TAŞPINAR BELDESİNDE UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 GÖZALTI
26 Nisan 2021 - 14:10
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusundaki kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.
            Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasındaki Merkez ilçe Taşpınar Beldesinde 22 Nisan 2021 günü icra edilen fiziki takip neticesinde şüphe üzerine yapılan kontrolde Ş.D. ve O.Y. isimli şüphelilerin üzerlerinde ve araçta yapılan aramada, bir miktar  bonzai maddesi, 2 adet av tüfeği, 10 adet av tüfeği fişeği, 10 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 1 adet kama bıçak ele geçirilmiştir.  
            Şüpheliler gözaltına alınmış olup, adlî makamlara sevk edilecektir.
            Gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir
." denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum