-

TELEFON DOLANDIRICISI ORTAKÖY İLÇESİNDE YAKALANDI

Aksaray'ın Gülağaç İlçesinde ikamet eden 2 kişiyi telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtarak dolandıran şahsı Jandarma Ortaköy ilçesinde yakaladı.

TELEFON DOLANDIRICISI ORTAKÖY İLÇESİNDE YAKALANDI
27 Mart 2023 - 08:46
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik kapsamlı çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

     Aksaray İli Gülağaç İlçesi mülki sınırları içerisinde ikamet eden (2) şahıs, 112 acil ihbar hattını arayarak, telefonla arayıp kendisini polis olarak tanıtan bir şahıs tarafından dolandırıldıklarını beyan ederek ihbarda bulunmuşlardır.

     İhbarın alınmasına müteakip, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), ve asayiş timleri tarafından yapılan ısrarlı ve titiz araştırmalar sonucunda; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.N.D isimli şahıs Ortaköy ilçesi mülki sınırları içerisinde yakalanarak gözaltına alınmış olup, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiştir.
 

     Yasadışı faaliyetleri olan kişi/kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adli mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum