-

TOKİ CUMHURİYET MAHALLESİ SEMT PAZARINDA İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aksaray’da halkın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulunduran Aksaray Belediyesi, TOKİ Bölgesinde yer alan Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallesi birleşme noktasında Kapalı Semt Pazarı projesinin inşaat çalışmalarına başladı.

TOKİ CUMHURİYET MAHALLESİ SEMT PAZARINDA İNŞAAT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
11 Nisan 2020 - 18:15
 Aksaray Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısına bir yenisi daha ekliyor. 31 Mart yerel seçim öncesinde vatandaşların yoğun olarak talep ettiği konulardan biri olan semt pazarı ve sosyal donatı alanlarının genişletilmesi konusunda duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, TOKİ bölgesinde Kapalı Semt pazarı yapılması talimatı verdi. Verilen talimatlar doğrultusunda harekete geçen Belediye ekipleri, Toki Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalara başlayarak perde beton atma çalışmalarına başlanıldı.

         

Belediye Başkanı Evren Dinçer, kapalı semt pazarının çok amaçlı kullanılacağını işaret ederek “TOKİ Bölgesinde inşaat çalışmalarına başladığımız bu projemiz pek çok alanda vatandaşlarımıza hizmet sunacak. Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallelerinde yaşayan mahalle sakinlerimiz iklim şartlarından etkilenmeden pazar ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Aynı zamanda o bölgedeki vatandaşlarımızın sportif faaliyet yapmaları için projemiz içerisinde 2 adet basketbol ve voleybol sahaları da bulunuyor. Semt pazarı projemizin içerisine 3 adet vezne yapıyoruz. Vatandaşlarımız su faturaları bu veznelerden ödeyebilecek. Ayrıca zabıta noktası, pazarcılar odası, bay bayan tuvaletler, mescit gibi sosyal donatılarda inşa ediyoruz” dedi.

         

Proje hazırlanırken halkın istek ve taleplerinin dikkate alındığını belirten Başkan Dinçer, kapalı semt pazarının oto park olarak kullanabileceğini ifade etti. Kapalı semt pazarının perde betonlarının atılmasının başladığını ve inşaat çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum