-

VALİ ALİ MANTI 'AKSARAY İÇİN ÇAL' ÇEKİMİ İÇİN STÜDYOYA GİRDİ

Aksaray için çal grubu 1 çekimden sonra daha etkili bir çalışma sergileyerek Aksaray için çal 2 ve 3 klibini hazırladı...

VALİ ALİ MANTI 'AKSARAY İÇİN ÇAL' ÇEKİMİ İÇİN STÜDYOYA GİRDİ
04 Aralık 2019 - 07:18
Aksaray'ın tarihi ve doğa güzelliklerini yansıtan beldelerde çeşitli kayıtlar yapıldı ve Aksaray yöresinden şarkılar söylendi, bugün sürpriz bir ses Aksaray için çal grubuna dahil oldu. Aksaray valisi Ali Mantı villa sanat ses kayıt stüdyosunda mikrofon başına geçti ve birbirinden güzel şarkıların bulunduğu klibe ses verdi.

Aksaray için çal 2 ile 3 merakla beklenirken Aksaray için tanıtıma katkısının olması bekleniyor . Aksaray Valisi Ali Mantıya studyo girişinde Bir de sürpriz hediye vardı, devlet yurtlarında yetişmiş olan bir ressam Safiye Kabadayı tarafından çalışılmış olan Vali Ali mantının karakalem portre resim tablosu kendisine kayıt öncesi takdim edildi.

Villa Sanat merkezi sahibi ve Yeşil Doğa Derneği Yönetim kurulu üyesi Ali Kemal Şirin Sosyal medya hesabından bu mutlu tabloyu şu şekilde yansıttı. "Valimiz Sayın Ali MANTI Beyefendi bugün Villa Sanatta idi. Aksaray İçin Çal 2 ve Aksaray İçin Çal 3 klip çalışmalarımızı inceleyen, destekleyen ve büyük bir teveccüh ile projemize katılan Sayın Valimize, samimi ve babacan yaklaşımından ötürü şükranlarımızla birlikte Resim Eğitmenimiz Safiye KABADAYI tarafından hazırladığımız bir de karakalem çalışmasını sunduk." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum