-

68 AKSARAY SPOR TARAFTARLARINDAN BAŞKAN YAZGI'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

68 Aksaray Taraftar Grubu Lideri Ahmet Kaya ve beraberindeki Siyah Beyazlı taraftarlar Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret edip, Aksaray Spora verdiği desteklerden dolayı Teşekkür ederek plaket verdiler.

68 AKSARAY SPOR TARAFTARLARINDAN BAŞKAN YAZGI'YA TEŞEKKÜR PLAKETİ
05 Mart 2019 - 15:03
Taraftar Lideri Ahmet Kaya yaptığı açıklamada Aksaray Sporun bu yıl şampiyon olacağına yürekten inandığını belirterek “ Bizler Aksaray Sporumuzun şampiyon olacağına inanıyoruz. Belediye Başkanımız her zaman takımımızın yanında yer aldı. Çok büyük katkılar sağladı. Başkanımızın sayesinden bugünlere geldik. Bu vesileyle Sayın Başkanımıza sağladığı katkılardan dolayı Teşekkür ediyoruz ve günün anısına plaket takdim ediyoruz.” dedi.

Taraftar Lideri Ahmet Kaya Kalan 6 maçımızı da kazanarak Şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Bu hafta İçel Spor maçımız var. Bu maç her açıdan çok ama çok önemli. Tüm Aksaraylı sporseverleri takımımıza destek vermeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise yaptığı açıklamada Aksaray sporu bu sene şampiyon olarak görmek istediğini ve bu taraftar grubu ile bunu başaracağına inandığını belirterek “68 Aksaray Beldespor’umuza her maçta büyük destek veren 68 Gençlik Aksarayspor Taraftar grubuna nazik ziyaretleri ve bizlere verdikleri plaket için teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum