-

AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HIFSI PEKER OLDU

Uzun yıllar Aksaray’da kendi iş yerinde harita mühendisi olarak görev yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hıfsı Peker Aksaray Belediyesinde teknik konulardan sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HIFSI PEKER OLDU
16 Nisan 2019 - 17:32
Görevlendirilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Hıfsı Peker şu ifadelerde bulundu; “Belediye Başkanımız Sayın Evren Dinçerve diğer arkadaşlarımız ile birlikte Aksaray’da insan merkezli hizmet etme ilkesi ile çağı yakalayan bir belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. Bu anlayış doğrultusunda, belediyemize tüm mesleki deneyimlerim ile katkı sağlayabilmek için çalışacağım. Her bir ferdi ayrı bir değer olan Aksaray Belediyesi ailesinin bir neferi olmaktan onur duyuyorum. Bu görevlendirmenin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.”   Dedi. 

 Belediye Başkan Yardımcısı Harita mühendisi Hıfsı Peker eğitimlerini tamamladıktan sonra Aksaray merkezde ve Aksaray’ın bütün ilçelerinde özel sektörlerle harita mühendisliği alanında başarılı çalışmalara imza attı.

Aksaray’ın hemen hemen her yerinde çalışmalar yapan alanında başarılı başkan yardımcısı Hıfsı Peker Ak Parti Aksaray İl Yönetim kurulu ana kademede yöneticilik yaptı.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Aksaray Ak Parti Belediye Meclis üyeliğine 1. Sıradan seçildi. Aksaray merkezde doğup büyüyen ve meslek hayatını da sürekli olarak Aksaray’da sürdürmüş olan Belediye Başkan Yardımcısı Hıfsı Peker yeni dönemde Aksaray Belediyesinin teknik konularından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum