-

AKSARAY BELEDİYESİ ASFALT SERİM ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hacılar Harmanı Mahallesi 49. cadde üzerinde bulunan yolda temel malzeme serimi ve asfalt çalışması serim çalışması devam ediyor...

AKSARAY BELEDİYESİ ASFALT SERİM ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR
11 Eylül 2019 - 13:28
Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hacılar Harmanı Mahallesi 49. cadde üzerinde bulunan yolda temel malzeme serimi ve asfalt çalışması serim çalışması devam ediyor.

Altyapı ve üstyapı çalışmalarının uyumlu bir şekilde gerçekleştirilmesi için çaba harcayan Aksaray Belediyesi, ihtiyaç dâhilindeki her noktada sıcak asfalt serim çalışmalarını sürdürüyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Şehrimizde ihtiyaç duyulan her noktada sıcak asfalt serim çalışmalarımız devam ediyor. Hacılar Harmanı Mahallesi 49. Caddesi üzerinde devam eden sıcak asfalt serim çalışması kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

Vatandaşlar, “49. Cadde de bulunan asfalt zamanla ağır tonajlı araçların geçmesinden dolayı deforme olmuştu. Evren Başkanımıza talepte bulunduk. Kısa süre içerisinde ekipleri gelerek yolumuza yeniden asfalt serim çalışması başlattı. Duyarlılığından dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum