-

AKSARAY CHP YENİ İLÇE YÖNETİMİNDEN İLK TOPLANTI

Aksaray, CHP yeni İlçe Teşkilatı, görevi devraldıktan sonraki ilk toplantısını, parti merkezinde, yeni İlçe Başkanı Esen Uz Sökmen önderliğinde gerçekleştirdi.

AKSARAY CHP YENİ İLÇE YÖNETİMİNDEN İLK TOPLANTI
16 Ocak 2020 - 13:04
-Toplantıda yeni yönetimin tüm üyeleri tam kadro hazır bulundu.

Toplantıyı açan Başkan Esen Uz Sökmen, yeni üyelere, Cumhuriyet Halk Partisi’nin sıradan bir parti olmadığının ve ülkenin sigortası sayılan bir siyasi parti olduğunun özellikle altını çizerek, partinin Aksaray’da gücüne güç katması için, her yeni üyenin sorumlu davranacağından ve toplumun her kesimini kucaklayacağından asla şüphesi olmadığını da özellikle vurguladı.

Yeni yönetimi, genç ve dinamik bir ekipten kurduğunu, bu ekibin yapılacak çalışmalarda başarılı olacağına inancının tam olduğunu da vurgulayan başkan, son olarak, Aksaray’a yeni merkez ilçe yönetiminin hayırlı olmasını, gönülden temenni ettiğini de sözlerine ekledi.

Tüm Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Esen Uz Sökmen’e, kendilerine verilen görevlerde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacakları yönünde ve bu zorlu süreçte, top yekün olarak, takım halinde çalışacaklarının sözünü verdi.

Toplantının devamında, CHP Aksaray Merkez İlçe Başkanlığının çiçeği burnunda başkanı, Sn. Esen Uz Sökmen, yeni dönemde, yeni yönetimin görev atamalarını da gerçekleştirdi.

-Bu kapsamda, Yeni dönemde, İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden,

Adnan Ata, İlçe Saymanlığına,

Didem Akın, İlçe Sekreterliğine,

Bekir Ziyaoğlu; Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumluluğuna,

Rüzgar Filazi; İlçe Bilişim Sorumluluğuna,

Gülay Er; Doğa Hakları Sorumluluğuna,

Osman Kaynak; Tarım Politikaları ve İlçe Çevre sorunları Sorumluluğuna,

Emrah Gengigelen; Esnaf Odaları Sorumluluğuna,

Sibel Muştu; Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları Sorumluluğuna,

Gül Karagöz; Yaşlı ve Engelli Birey Hakları Sorumluluğuna,

Sibel Altınpınar; Yerel Dernekler Sorumluluğuna,

Sait Yüksel; Kültür ve Sanat Etkinlikleri Sorumluluğuna,

Adnan Gökçe; Örgütlenme ve Örgüt Yönetimi Sorumluluğuna,

Hüseyin Çelik; Gençlik örgütlenmesi ve Gençlik Kolları Sorumluluğuna,

Ali Coşgun, Sendika Hakları Sorumluluğuna,

Samet Toprak ise; Eğitim Sekreterliğine, Atandı.

Görev atamalarının ardından, yeni dönemde, acilen ele alınması ve yapılması gereken çalışmalar, Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından geniş çerçevede ele alındı.

Bu bağlamda; yeni yönetimin tüm üyeleri, bu yeni dönemde, üzerinde titizlikle durulması gereken konuları, başlıklar halinde belirleyerek, bir sonraki toplantıda daha ayrıntılı biçimde ele alınması ve biran önce çalışmalara başlanması konusunda uzlaşarak görüş birliğine vardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum