-

AKSARAY'DA BAYRAM MÜDDEDİNCE BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ ÇALIŞACAK

Aksaray Belediyesi belediyeye ait olan halk otobüslerini bayramda ücretsiz yapıyor ÖZELLİKLE Hastane mevkiinde vatandaşların sık gidebileceği hatlarda görev yapacak olan Halk otobüsleri 7 den yetmişe herkese bedava olacak...

AKSARAY'DA BAYRAM MÜDDEDİNCE BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ ÇALIŞACAK
09 Ağustos 2019 - 18:49
Aksaray Belediyesi belediyeye ait olan halk otobüslerini bayramda ücretsiz yapıyor ÖZELLİKLE Hastane mevkiinde vatandaşların sık gidebileceği hatlarda görev yapacak olan Halk otobüsleri 7 den yetmişe herkese bedava olacak .

Bu durum biraz da olsa şehir Merkezinde  kalanlara yaradı. Yollardaki trafik yoğunluğunun yok denecek kadar azalması dikkat çekti. Kurban Bayramı Türkiye'nin dört bir yanında kutlanacak. Bayram süresince otobüslerin ücretsiz olup olmayacağı da merak konusu oldu. Bu nedenle vatandaşlar "Bayramda toplu taşıma aracı otobüslerin  ücretsiz mi?" sorusuna yanıt arıyor..

Belediye Meclisi kararı uyarıncaKurban Bayramı'nda Belediyeye ait olan toplu ulaşım araçları vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek. Yolcular bayram süresince her zaman olduğu gibi seyahat kartlarını geçiş cihazına okutmayacaklar kartlarındaki  bakiye düşmeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum