-

AKSARAY EMNİYETİ MOTOSİKLET ve DİĞER HIRSIZLIK ZANLILARINI YAKALADI

İlimizde çeşitli tarihlerde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı, Güveni Kötüye Kullanma, Açıktan Hırsızlık, Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi, İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Evden Hırsızlık ve Otodan Hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen Murat Ç.(39), Kadir K. (19) ve Veysel Y,(31) isimli şüpheli şahıslar yapılan operasyon neticesi yakalandı.

AKSARAY EMNİYETİ MOTOSİKLET ve DİĞER HIRSIZLIK ZANLILARINI YAKALADI
27 Kasım 2020 - 14:55
Konuya ilişkin yapılan açıklmada; "İlimizde çeşitli tarihlerde meydana gelen Motosiklet Hırsızlığı, Güveni Kötüye Kullanma, Açıktan Hırsızlık, Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi, İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık, Evden Hırsızlık ve Otodan Hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen Murat Ç.(39), Kadir K. (19) ve Veysel Y,(31) isimli şüpheli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü-Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan operasyon neticesi yakalanmıştır. Şüphelilerden  olayda kullandıkları tornavida ve boru anahtarı ile çalmış oldukları bir miktar para, musluk bataryaları ve motosikletler ele geçirilerek sahiplerine teslim edilmiştir.

Yapılan operasyon neticesinde 11 ayrı faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmış, gözaltına alınan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca TUTUKLANARAK Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmişlerdir." denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum