-

AKSARAY KILIÇASLAN İLKOKULUNDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kılıçaslan İlkokulunda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü programına katıldı.

AKSARAY KILIÇASLAN İLKOKULUNDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI
26 Kasım 2019 - 13:24
Kılıçaslan İlkokulunda okuyan öğrenciler Belediye Başkanı Evren Dinçer’i okullarında görünce çok sevindiler, alkışlar ve tezahüratlarla karşıladı. 

Başkan Dinçer, çocukların coşkusuna el sallayarak karşılık verdi.

 

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Kılıçaslan İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriye katılan Belediye Başkanı Evren Dinçer “Bugün güzel bir organizasyon gerçekleştirdik. Öğretmenlerimiz adına 24 Kasım Öğretmenler Gününe hitaben 5 bin tane fidan dikimi gerçekleştirdik. Tabii bu ağaçları bakımını da sizler bizler birlikte yapacağız. Bundan sonra ki yıllarda da ağaç dikim faaliyetlerimizi aynı şekilde devam ettireceğiz. Öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Siz öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal konuşmasında “ Bugün Belediye Başkanımızla birlikte kireçlik mevkiinde 5 bin öğretmenimiz için 5 bin fidan dikim törenine katıldık. Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından Kılıçaslan İlkokulu öğrencileri çeşitli gösteriler ve şiirler sergiledi. Daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum