-

AKSARAY MİLLETVEKİLİ EREL AKSARAY DERNEKLER FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ

Aksaray İYİ PARTİ Milletvekili Sayın Ayhan EREL ve beraberinde Aksaray İYİ PARTİ Belediyesi meclis Üyesi Fehmi KUYUCU Aksaray İYİ PARTİ İl Yönetiminden Ömer Faruk AĞIR ve Şengül GÜRLEK ile Aksaray Dernekler Federasyonunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AKSARAY MİLLETVEKİLİ EREL AKSARAY DERNEKLER FEDERASYONUNU ZİYARET ETTİ
27 Ağustos 2019 - 12:53
Aksaray İYİ PARTİ Milletvekili Sayın Ayhan EREL ve beraberinde Aksaray İYİ PARTİ Belediyesi meclis Üyesi Fehmi KUYUCU  Aksaray İYİ PARTİ İl Yönetiminden Ömer Faruk AĞIR ve  Şengül GÜRLEK ile Aksaray Dernekler Federasyonunu  ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

İYİ PARTİ Milletvekili Ayhan EREL yaptığı konuşmada “ Kardeşliğin dayanışmanın yardımlaşmanın zirve yaptığı bu tür derneklerimizin özellikle gurbette yaşayan hemşerilerimizin dertlerine derman bulmadaki gayret ve çabalarını takdirle karşılıyorum.

 Her türlü siyasetin üstünde hemşericilik duygusu etrafında kenetleşen hemşerilerimizin birliğinin, dirliğinin, kardeşliğinin daim olmasını temenni ediyorum. Aranıza fitne tohumlarını ekilmesine müsade etmeyiniz. Birliğinizin , kardeşliğinizin daim olması diler hepinize sağlık sıhhat ve esenlikler dilerim. “ dedi.

 Aksaray Dernekler Federasyonu Başkanı Haydar Akın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi çalışmalar hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum