-

AKSARAY OSB 3. GENİŞLEME ALANINDA YER TALEBİNDE BULUNAN 122 YATIRIMCI İÇİN YENİ KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mantı’nın başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Okutan, Seyfettin Karagöz ve OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.

AKSARAY OSB 3. GENİŞLEME ALANINDA YER TALEBİNDE BULUNAN 122 YATIRIMCI İÇİN YENİ KURA ÇEKİMİ YAPILACAK
27 Kasım 2019 - 19:33
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Mantı’nın başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. 

Toplantıya OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ramazan Okutan, Seyfettin Karagöz ve OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı. 

OSB 3. Genişleme alanı ve bölgede yatırım yapmak isteyen yatırımcıların durumu ve gelen taleplerin değerlendirildiği toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Ali Mantı; 3. genişleme alanında yatırım yapmak isteyen yatırımcı sayısının çok olması nedeniyle parsel tahsislerinin kura yöntemi ile yapıldığını, yine önümüzdeki günlerde yer talebinde bulunan yaklaşık 122 yatırımcı için yeni kura çekimi yapılacağını söyledi. 

Bölgenin sorun ve ihtiyaçları ile yatırımcılardan gelen talepleride değerlendirdiklerini kaydeden Vali Ali Mantı, imkanlar ölçüsünde eksikliklerin giderilmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum