-

ASÜ PERSONEL KOROSU ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kültür-sanat çalışmalarına hem düzenleme, hem izleme, hem de icracı olarak katılımı önemli bulduklarını ve desteklediklerini ifade etti.

ASÜ PERSONEL KOROSU ÇALIŞMALARA BAŞLADI
13 Şubat 2020 - 11:08
Bir süre önce kurulan “ASÜ Personel Korosu” çalışmalarına devam ediyor. Müziğe ilgi duyan akademik ve idari personellerden oluşan koro, haftanın belirli günlerinde bir araya geliyor ve provalar gerçekleştiriyor. Rektör Şahin, Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Yaşar Musaoğlu şefliğinde yeni haftanın provası için toplanan koroyu ziyaret etti.

Farklı okullarda, farklı bilimsel disiplinlerde çalışan akademisyenler ve farklı alanlarda görev yapan idari personelin ortak paydasının müzik olduğunu söyleyen ve kültür-sanat faaliyetlerinin bütünleştirici özelliğine dikkat çeken ASÜ Rektörü, “Personel korosu, müziğe ilgi duyan çalışma arkadaşlarımızın bir araya gelmesiyle oluşmuş bir organizasyon. Koro, kültür ve sanat faaliyetlerine izleyici olmanın ötesinde doğrudan icracı olarak katılıma imkân sağlaması ve çalışanlar arasındaki kaynaşmayı arttırması bakımından çok değerli. Müziğe ilgi duyan tüm arkadaşlarımız bu koroya katılabilir” dedi. Koronun, çeşitli eserleri çalıştığı provada Rektör Şahin de şarkılara eşlik etti. 

ASÜ Personel Korosu, ilerleyen süreçte hem kampüs içinde, hem de şehirde düzenlenecek etkinliklerde sahne almayı planlıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum