-

HENTBOLDA GALIBIYETE DEVAM AKSARAY BLD. SPOR 42 SIVAS BLD. SPOR 32

Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Ligindeki başarılı temsilcimiz Aksaray Bld.Spor, ligde Sivas Bld Spor karşısında önemli bir galibiyete daha imza attı.

HENTBOLDA GALIBIYETE DEVAM AKSARAY BLD. SPOR 42 SIVAS BLD. SPOR 32
10 Şubat 2020 - 10:24
Türkiye Kadınlar Hentbol 1.Ligindeki başarılı temsilcimiz Aksaray Bld.Spor, ligde Sivas Bld Spor karşısında önemli bir galibiyete daha  imza attı. Ligde 3.sırada yer alan kızlarımız bu galibiyet ile yerini korurken, Eskişehir ve Mardin'in berabere kalmasi ile ilk 2 sıraya bir puan daha yaklaşıp, Sivas Bld Spor' un kendisine puan olarak yaklaşmasına izin vermedi. 



Maça çok hızlı başlayan Aksaray Bld.Spor,  hem hucumda hem de savunmada oldukça istekli ve başarılı bir oyun ortaya koyarak, ilk devreyi 19-16 önde tamamladı. Maçın 2.devresinde temposunu iyice artıran kızlarımız, güçlü Sivas Bld Spor' u 42-32 lik skorla, farklı yenmeyi başardı ve galibiyetlerine devam etti. Sivas Bld.Spor ligdeki en darkli yenilgisini almus oldu.Maçta sağ kanat Enine Gökdemir 8 gol, kaptan Esra Kara 7 golle en skorer oyuncular oldular. Genç oyuncuların başarılı performansı izleyenlerden alkış aldı.



Bu galibiyet ile puanini 17'ye cikaran Aksaray Bld Spor bayan hentbol takimi, gelecek hafta deplasmanda Ankara Çankaya SK ile karşılaşacak. Ligde bir maç eksiği ile 3.sırada yer alan Belediye Spor,  bu maçı da kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

HABER FOTOGRAF: ERSİN ARSLAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum