-

KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ KADİR YILDIZ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısında şehit olan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Kadir Yıldız dualarla Aksaray Ulu Camii’ de kılınan cenaze namazının ardından Aksaray Şehitliğine defnedildi.

KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ KADİR YILDIZ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
05 Şubat 2020 - 17:53
İdlib’de çatışmaların önlenmesi amacıyla bölgeye takviye olarak giden Türk Silahlı Kuvvetleri konvoyuna Suriye rejimince düzenlenen saldırıda 5 asker ile 1 sivil şehit oldu, 7 asker ise yaralandı. Şehit askerlerden Şanlıurfa'da görev yapan Piyade Uzman Çavuş Kadir Yıldız'ın acı haberi, Aksaray'ın Paşacık Mahallesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin evine askeri yetkililerce Türk bayrağı asıldı. 

Şehit Kadir Yıldız’ın naaşı baba ocağı olan Paşacık Mahallesine getirildikten sonra Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından yapılan askeri tören ile toprağa verildi.

Cenaze törenine katılan Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehidimizin babasının ve kardeşlerinin yanından biran olsun ayrılmayarak bu acı günde şehidimizin muhterem ailesine destek oldu. 

Ulu Caminde düzenlenen cenaze törenine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu, Aksaray Valisi Ali Mantı, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Ayhan Erel, Belediye Başkanı Evren Dinçer,  26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum