KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ KADİR YILDIZ DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin saldırısında şehit olan askerlerden Piyade Uzman Çavuş Kadir Yıldız dualarla Aksaray Ulu Camii’ de kılınan cenaze namazının ardından Aksaray Şehitliğine defnedildi.
Yayınlanma :
05.02.2020 17:53


Şehit Kadir Yıldız’ın naaşı baba ocağı olan Paşacık Mahallesine getirildikten sonra Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından yapılan askeri tören ile toprağa verildi.
Cenaze törenine katılan Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehidimizin babasının ve kardeşlerinin yanından biran olsun ayrılmayarak bu acı günde şehidimizin muhterem ailesine destek oldu.
Ulu Caminde düzenlenen cenaze törenine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu, Aksaray Valisi Ali Mantı, Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Ramazan Kaşlı, Ayhan Erel, Belediye Başkanı Evren Dinçer, 26. Dönem Milletvekili Doç. Dr. Mustafa Serdengeçti, protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: