-

ÖZKAN 'TÜM ÇABALAR ÖRNEK MÜSLÜMAN OLMALARI İÇİNDİR'

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği'nin yetim çocuklar için organize ettiği beş haftalık Yaz Kursu sona erdi. Dolu dolu geçen kursta özel çocuk ve gençlerin oldukça mutlu oldukları gözlendi.

ÖZKAN 'TÜM ÇABALAR ÖRNEK MÜSLÜMAN OLMALARI İÇİNDİR'
01 Ağustos 2019 - 13:59
İHH Yaz Kursu Kapanış Programına Belediye Başkan Vekili Cem Elibol, İl Milli Eğitim Müdür V. Murat Görmez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Bayar Caner ve veliler katıldı. 



Programda konuşan Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, amaçlarının her bir özel çocuğu milli ve manevi değerlerini kuşanmış bireyler olarak topluma kazandırmak olduğunu söyledi. İl genelinde 850 özel çocuğun desteklendiğini ifade eden Özkan, programlara katılımın isteğe bağlı olması nedeniyle il merkezinden 110 çocuğun yaz kursuna katıldığını ifade etti. Kur'an eksenli eğitimlerin ağırlıklı olduğu kursta spor ve sosyal faaliyetlere de fazlasıyla yer verildiğini belirten Özkan, yetim projesine Aksaray'da her kesimden destek almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 



Hadis yarışmasında başarılı olan çocuklara ödüllerini veren protokol üyeleri önemli bir çalışma yürüten İHH'ya teşekkür ederek, desteklerinin devam edeceğini belirttiler. 

Her bir yetimin elinden tutmanın ne derece önem arz ettiğini Yetim Projesinde gördüklerini vurgulayan İHH Başkanı Özkan, proje kapsamında bir yetim çocuğa aylık 125₺ ile destek verildiğini sözlerine ekledi. Aksaray İHH Başkan ve çalışanları katılımcılara ve bağışçılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum