-

Windows 10'un merak edilen özellikleri Gün yüzüne çıkıyor

Microsoft yeni işletim sistemine ait video yayınladı. Videoda Windows 10 işletim sisteminin geliştirilmesine ait görüntüler yer alıyor.....

Windows 10'un merak edilen özellikleri Gün yüzüne çıkıyor
19 Aralık 2014 - 10:18
Microsoft yeni işletim sistemine ait video yayınladı. Videoda Windows 10 işletim sisteminin geliştirilmesine ait görüntüler yer alıyor.



Microsoft’un yeni işletim sistemi Windows 10 tanıtımının 21 Ocak’da yapılacağını artık biliyoruz. Hala Beta testleri devam eden işletim sistemi ile ilgili arada bir güncellenmiş bilgiler de gelmiyor değil. Mesela daha dün yeni ve geliştirilmiş bazıWindows 10 özellikleri ile ilgili bir video yayınlandı.



Bu videoya göre Apple’ınSiri’sine rakip olarak gelecek dijital asistan Cortana arayüze daha fazla yerleşiyor. Mikrofon ikonlu Cortana arama barı en alt sola, baş köşeye yerleşmiş. Windows Phone ayarları da artık masaüstüne senkronlanıyor.



Ayrıca genel olarak Windows 10 arayüzünde çeşitli küçüklü büyüklü geliştirmeler ve düzeltmeler göze çarpıyor. Bazıuygulamaların görüntülerinde de değişiklikler bulunuyor, Microsoft destek birimine bağlanmak için bir ContactSupport uygulaması ve yenilenmiş bir Xbox uygulaması da videoda görülebilir. ..

(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum