-

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, "VERİMLİ TOPRAKLARIMIZIN BEREKETİNE BEREKET KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray için içme ve sulama suyu bakımından hayati öneme sahip mevcutta bulunan 3 baraja ek olarak 7 göletin inşa edildiğini, 2 gölet inşaatının ise bitme aşamasına geldiğini bildirdi...

AK PARTİ İL BAŞKANI ALTINSOY, "VERİMLİ TOPRAKLARIMIZIN BEREKETİNE BEREKET KATMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
22 Haziran 2022 - 12:15
Türkiye’de 2002 yılından bu yana başta ekonomi olmak üzere eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye birçok alanda atılan adımlar ve gerçekleştirilen reformlardan Aksaray’ın da kazanımlar elde ettiğini ifade eden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hizmet yolculuğumuz asla dikensiz bir gül bahçesi olmadı. 20 yılda elde ettiğimiz hiçbir kazanım, bizlere altın tepside sunulmamıştır. Bu noktada AK Parti döneminde ilimizde gerçekleşen ve devam eden yatırımları bir bir anlatmaktan bıkmayacağız.”

Aksaray için içme ve sulama suyu bakımından hayati öneme sahip 7 gölet inşa edildiğini, 2 gölet inşaatının da devam ettiğini anımsatan Başkan Altınsoy, “Bu çerçevede özellikle sulama yatırımlarımızı hızlandırarak verimli topraklarımızın bereketine bereket katmak için çalışıyoruz. Sulama başta olmak üzere mevcut su kaynaklarımızın azami surette değerlendirilmesi ve en verimli şekilde kullanılması için ilimizde de modern projeler yürütülüyor. Modern sulama ile tarımda sağlanan verim artışları, üretim deseninin çeşitlenmesi ile Aksaraylı çiftçilerimizin gelirlerinde doğrudan ve dolaylı artış sağlanıyor” diye konuştu.

Aksaray’a kazandırılan göletleri aktartan Altınsoy, “Mevcutta bulunan Mamasın barajı, Bozkır Barajı, Ortaköy Çiftevi barajı, Balcı Göleti, Helvadere, Güzelyurt ve Sarıbük Göletinde gerekli tüm bakım çalışmaları düzenli olarak yapılmıştır. Bunlara ek olarak hayata geçirdiğimiz Ağaçören Kütüklü Göleti, Çiftevi Göleti, Güzelyurt Sivrihisar Göleti, Merkez Sağırkaraca Göleti, Merkez Kalebalta Göleti, Merkez Altınkaya Göleti, Sarıyahşi Sarıbük 2. Göletini milletimizin hizmetine sunduk. Ortaköy Harmandalı Göletimiz de inşaat çalışmaları devam ederken Gülağaç Sofular Göleti de bitmek üzere. İnşallah bunları da en kısa sürede milletimizin hizmetine sunacağız. Son olarak bu projelerin yapılmasında en büyük destekçimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci ile geçmiş dönem bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize ve DSİ yetkililerimize şükranlarımı sunuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum