-

AKSARAY'DA EĞLENCELERDE HAVAYA ATEŞ EDEN 5 KİŞİ YAKALANDI

Aksaray'ın Topakkaya beldesinde düğün, nişan, asker eğlencesi gibi törenlerde havaya ateş açmak suretiyle halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan, İ.B., T.B., Y.A., M.A. ve Ş.B. isimli şüphelilerin üzerlerinde, evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 4 adet tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği ve 595 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

AKSARAY'DA EĞLENCELERDE HAVAYA ATEŞ EDEN 5 KİŞİ YAKALANDI
16 Eylül 2021 - 09:44
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; "Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet, Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma suçlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusundaki kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.
    
Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Merkez ilçesi Topakkaya beldesi mülki sınırları içerisinde düğün, nişan, asker eğlencesi gibi törenlerde havaya ateş açmak suretiyle halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan şahısların yakalanmasına yönelik, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 15 Eylül 2021 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, İ.B., T.B., Y.A., M.A. ve Ş.B. isimli şüphelilerin üzerlerinde, evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 4 adet tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği ve 595 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.
    
Şüpheliler gözaltına alınmış olup, adlî makamlara sevk edilmişlerdir.
     Halkın can ve mal güvenliğini korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir.
" denildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum