-

AKSARAY'DA GÖNÜLLERE DOKUNAN MAVİ HAYALLER PROJESİ SERGİSİ

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile paydaş okul ve özel eğitim okulları öğrencilerinin katkılarıyla ‘Gönüllere Dokunan Mavi Hayaller’ Projesi kapsamında hazırlanan sergi açıldı.

AKSARAY'DA GÖNÜLLERE DOKUNAN MAVİ HAYALLER PROJESİ SERGİSİ
24 Ekim 2019 - 16:28
Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) bünyesinde 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen serginin açılış töreninde konuşan Aksaray Valisi Ali Mantı “Emniyet teşkilatımız temel görevlerinin yanı sıra sosyal faaliyetlere de  son derece önem veriyor. Aksaray Emniyet Müdürlüğümüz bu kapsamda yaptığı faaliyetlerle göz dolduruyor. Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere bütün teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum ’dedi.

Emniyet Müdürü Murat Kolcu, sergide özel yeteneğe sahip gençlerin, el emekleriyle hazırladıkları ürünlerin yer aldığını söyledi.ÇOGEP'in, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yurt genelinde devam ettiğini belirten Kolcu, şöyle konuştu:"Gönüllere Dokunan Mavi Hayaller Projesiyle giyim, üretim, resim, ebru sanatı, el sanatları ve teknolojileri kurslarına 50 kursiyer katıldı. Bu kursiyerlerimizin çeşitli dallarda aldıkları eğitimler sayesinde çıkarttıkları ürünleri sergiliyoruz. Bu özel eğitimli olan gençlerimize ileride bowling ve yemek etkinliklerimiz de olacak. O zamana kadar yavrularımızın el emeğiyle ürettiği ürünleri sizlerin sunumuna açtık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesildi. Vali Mantı ve beraberindeki heyet sergiyi gezerek öğrencilerden bilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum