AKSARAY'DA GÖNÜLLERE DOKUNAN MAVİ HAYALLER PROJESİ SERGİSİ
Aksaray Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile paydaş okul ve özel eğitim okulları öğrencilerinin katkılarıyla ‘Gönüllere Dokunan Mavi Hayaller’ Projesi kapsamında hazırlanan sergi açıldı.
Yayınlanma :
24.10.2019 16:28


Emniyet Müdürü Murat Kolcu, sergide özel yeteneğe sahip gençlerin, el emekleriyle hazırladıkları ürünlerin yer aldığını söyledi.ÇOGEP'in, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce yurt genelinde devam ettiğini belirten Kolcu, şöyle konuştu:"Gönüllere Dokunan Mavi Hayaller Projesiyle giyim, üretim, resim, ebru sanatı, el sanatları ve teknolojileri kurslarına 50 kursiyer katıldı. Bu kursiyerlerimizin çeşitli dallarda aldıkları eğitimler sayesinde çıkarttıkları ürünleri sergiliyoruz. Bu özel eğitimli olan gençlerimize ileride bowling ve yemek etkinliklerimiz de olacak. O zamana kadar yavrularımızın el emeğiyle ürettiği ürünleri sizlerin sunumuna açtık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."
Konuşmaların ardından Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesildi. Vali Mantı ve beraberindeki heyet sergiyi gezerek öğrencilerden bilgi aldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: