-

AKSARAY'DA ŞEHİT EDİLEN DOKTOR HÜSEYİN AĞIR İSMİ SULTANHANI DEVLET HASTANESİNE VERİLDİ

Aksaray'da 2017 Yılında Görevi Başında Silahlı saldırı Sonucu Şehit olan Doktor Hüseyin Ağır'ın ismi Sultanhanı ilçe Devlet hastanesine verildi.

AKSARAY'DA ŞEHİT EDİLEN DOKTOR HÜSEYİN AĞIR İSMİ SULTANHANI DEVLET HASTANESİNE VERİLDİ
07 Ekim 2022 - 09:05
Sultanhanı ilçe nüfusuna kayırlı olan ve 2017 Yılı Mart ayında Eskil ilçesi Bozcamahmut yaylası sağlık ocağında Görevi başında Uğradığı silahlı saldırı sonucu Şehit edilen Doktor Hüseyin Ağır unutulmadı. Doktor Hüseyin Ağır'ın ismi Yeni yapılan Sultanhanı ilçe Devlet hastanesine verildi.

Konu hakkında bilgi veren Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak Sultanhanı Gazetesine yaptığı açıklamada "Sultanhanı ilçemizin Yetiştirdiği Degerlerimizden Rahmetli Şehit Doktorumuz Hüseyin Ağır'ı Unutmadık ve Hiçbir zaman da unutmayacağız, İlçemize Kazandırdığımız Devlet Hastanemize Girişimlerimiz ile Sağlık Bakanlığımızın Onayını alarak Doktorumuz Hüseyin Ağır'ın ismini verdik, Doktorumuzun ismini İlçemizde bu şekilde yaşatacağız Merhum Doktorumuz Hüseyin Ağır'a bu vesile ile birkez daha Yüce Allah'dan Rahmet diliyorum İlçe Devlet hastanemizin de ilçe ve Bölgemize Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Sağlık Bakanlığı Sultanhanı Dr. Hüseyin Ağır İlçe Devlet Hastanesi'nin taşınma işlemlerinin ardından ay sonu hizmete girmesinin planlandığı öğrenildi.      

    Hüseyin Tosun

Sultanhanı Gazetesi 

YORUMLAR

  • 0 Yorum