-

AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN ALPASLAN UYUM HAFTASI'NDA OKULLARI ZİYARET ETTİ

Aksaray'da Milli Eğitim Müdürlüğü değişikliğinin ardından yeni eğitim ve öğretim dönemi başlıyor ...

AKSARAY İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ METİN ALPASLAN UYUM HAFTASI'NDA OKULLARI ZİYARET ETTİ
07 Eylül 2023 - 11:45
Uyum Haftası etkinlikleri çerçevesinde il Milli Eğitim Müdürü Metin Alpaslan , okulları ziyaret ediyor. Peki, bu zorlu süreçte çocuklar ve eğitim sistemi için neler planlanıyor?

Uyum Haftası nedeniyle  Kılıçaslan İlkokulunu ziyaret eden  Milli Eğitim Müdürü için Okul Müdürü  memnuniyetini dile getirerek  sosyal medya hesabından şunları paylaştı.

"Okulumuzu uyum haftası dolaysıyla ziyaret ederek bizi onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Alpaslan'a ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhittin Öztürk 'e okulumuz adına teşekkür ediyorum". dedi.

Aksaray’da çocukların en iyi eğitimi alabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ve bu süreçte öğrencilere, öğretmenlere ve velilere başarı,  sağlık ve mutluluk dileyen Metin Alparslan, "Hep birlikte daha güçlü ve güvenli bir geleceğe yürüyeceğimize inancımızı kaybetmeyelim" diyerek sözlerini tamamladı

Alpaslan daha önce eğitim camisına verdiği mesajda şunları söylemişti.

Değerli Eğitimciler, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler ve Çok Değerli Aksaraylılar,

 
Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'in takdirleriyle Aksaray İl Millî Eğitim Müdürü olarak atanmış bulunuyorum. Şahsıma böylesine onurlu bir görevi tevdi eden Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımı arz ederim.
 
Aksaray iline hizmet edecek olmanın heyecanını, bahtiyarlığını ve kıvancını yaşıyorum. Makamların bizlere emanet edilen hizmet ve icra makamları olduğunu hiç unutmadan kapımızı ve gönlümüzü bütün Aksaraylılara her zaman açık tutacak, mesai mefhumu ve kişi ayrımı gözetmeden en iyi şekilde hizmet etmeyi en temel ilkemiz olarak benimseyeceğiz.
 

Aksaray'ımızın daha önceden var olan birikimlerinin ve başarılarının üzerine ekleme yaparak, millî ve manevi değerlerini ön plana alan bir anlayışla daha ileriye taşıyacağız.  Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizle birlikte tüm imkânlarımızı seferber ederek eğitim kurumlarımızın bilgi ve beceri bütünlüğünde işlevselliğini ve verimliliğini artırarak okullarımızın standartlarını en üst seviyelere taşıyacağız. 
 
Geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrencilerimizi adalet, merhamet ve nezaket ekseninde bilgi çağına hazırlamak için akademik yönden yetiştirirken diğer yandan öğrencilerimizin ilgi ve istidatları doğrultusunda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle bilişsel becerilerinin gelişimine destek olacağız. Tüm kurumlarımızla ve paydaşlarımızla birlikte bölgesel, ulusal ve uluslararası başarılara imza atmak üzere yapılan çalışmaları sürdürecek, birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz.
 
Daha önce Aksaray şehrimizin eğitimine katkı sağlayan, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize değerli hizmetleri için teşekkür ediyorum. Bütün mesai arkadaşlarımızla var olanı bir adım öteye taşımak üzere canla başla çalışacağız.
 
Eğitim ve öğretim alanında yaptıklarımızla yetinmeyerek başarılarımızı daha da ileriye taşıyacağımızı temenni ediyor, geleceğimizin ümidi olan sevgili öğrencilerimize başarı ve kolaylıklar diliyorum.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum