-

AKSARAY JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Merkez İlçe Seleci Köyü İlkokulu ziyaret edilerek Öğrencilere internete olan bağlılıklarını en aza indirebilmek ve interneti bilinçli kullanmalarını sağlayarak, internetten gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlara karşı kendilerini savunabilecek olgunluğa erişmelerini mümkün kılmak amacıyla internet bağımlılığı ve güvenli internet kullanımı konularında eğitim verilildi.

AKSARAY JANDARMADAN ÖĞRENCİLERE BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI HAKKINDA EĞİTİM VERİLDİ
17 Ocak 2023 - 08:56
Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce Merkez İlçe Seleci Köyü İlkokulu ziyaret edilmiştir.
 
          Ziyaret kapsamında, öğrencilere internete olan bağlılıklarını en aza indirebilmek ve interneti bilinçli kullanmalarını sağlayarak, internetten gelebilecek her türlü maddi ve manevi zararlara karşı kendilerini savunabilecek olgunluğa erişmelerini mümkün kılmak amacıyla internet bağımlılığı ve güvenli internet kullanımı konularında eğitim verilmiştir. Ayrıca çocuklara Jandarmanın tanıtımı amacıyla hazırlanan Tim Jandarma Çizgi filmi izletilerek, Jandarmanın yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili bilgiler verilmiştir.

          Ziyaret sonunda öğrencilere Jandarma çocuk dergisi ve boyama kitabı hediye edilerek ziyaret faaliyeti sonlandırılmıştır.

          Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarını huzur ve güven içerisinde sürdürmeleri için eğitim ve farkındalık faaliyetlerimize hassasiyetle devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum