-

AKSARAY TİCARET ve SANAYİ ODASI'NDAN YARDIM KAMPANYASINA KATILANLARA PLAKET

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 06 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi kapsayan asrın felaketinin hemen sonrasında başlatılan “Haydi Aksaray Kardeşlerimiz Üşümesin” kampanyasına katılım gösterenlere plaket takdim edilerek teşekkür edildi.

AKSARAY TİCARET ve SANAYİ ODASI'NDAN YARDIM KAMPANYASINA KATILANLARA PLAKET
03 Mart 2023 - 15:23
ATSO Meclis salonunda düzenlenen programda açıklama yapan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı konuşmada; “Öncelikle Ülkemizin ve Dünya’nın en büyük felaketlerinin başlarında gelen ve asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
Ülkemiz 06 Şubat’ın sabahına o kadar kötü bir haberle uyandı ki bizler haberi almamız ile birlikte hemen ivedi bir şekilde Aksaray iş dünyası olarak deprem koordinasyonu oluşturarak çalışmalara başladık. O kadar büyük bir afetle karşı karşıya kaldık ki bizim daha çok destek olmamız gerektiğini Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımızla istişare ettikten hemen sonrasında bir kampanya başlattık ve Haydi Aksaray Kardeşlerimiz Üşümesin diyerek tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı kampanyamıza davet ettik. Kampanyamızı başlatmamız ile birlikte Üyelerimiz ve Tekstil Firmalarımızın Öncülüğünde toplanan nakdi ve ayni yardımı deprem bölgesindeki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere gönderdik. Gelen yardımları hemen hızlı bir şekilde kardeşlerimize ulaştırdık. Ben buradan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Kampanyamıza yüzlerce üyemiz ve vatandaşımız katılım göstermiş olup, İş Dünyamız adına her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim böyle acılar ile bir daha bizleri karşı karşıya bırakmasın
” Dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum