-

AKSARAYLI GAZETECİ'YE FRANSA'DAN FİLM SENARYO ÖDÜLÜ!!!

32 yıldır Aksaray da genel ve mahalli gazetelerinde imza attığı haberlerle ilimizi ve meselelerinin gündemde tutulmasını sağlayan, uzun yıllarda Aksaray Yenigün gazetesinde mesleğini sürdürün, Aksaray’da Tıp Fakültesinin açılması için dönemin Meslek Odaları ve STK’larıyla birlikte siyasetçilerini harekete geçirerek Ankara’da ilgililer nezdinde girişimlerde bulunmasını sağlayarak meselenin gündeme oturmasını sağlayan Gazeteci hemşerimiz Gökten Öztürk’e Fransa dan film senaryosu ödülü verildi.

AKSARAYLI GAZETECİ'YE FRANSA'DAN FİLM SENARYO ÖDÜLÜ!!!
17 Haziran 2021 - 07:43
32 yıldır Aksaray da genel ve mahalli gazetelerinde imza attığı haberlerle ilimizi ve meselelerinin gündemde tutulmasını sağlayan, uzun yıllarda Aksaray Yenigün gazetesinde mesleğini sürdürün, Aksaray’da Tıp Fakültesinin açılması için dönemin Meslek Odaları ve STK’larıyla birlikte  siyasetçilerini harekete geçirerek Ankara’da ilgililer nezdinde girişimlerde bulunmasını sağlayarak meselenin gündeme oturmasını sağlayan Gazeteci hemşerimiz Gökten Öztürk’e Fransa dan film senaryosu ödülü verildi. 

   İlk filmi olan Piskopat ’ta bir Cezaevi müdürünü canlandırarak bu sektöre giren ve adım adım ilerleyen Öztürk Fransa’dan gelen ödülle bu sektördeki çalışmasına ivme kazandırıyor. 
 
  Çalışmaları ve aldığı ödülle ilgili bilgi veren Gökten Öztürk” 1989 yılında başladığım gazetecilik hayatım da ulusal gazete, TV ve yerel basında çalıştım. 
   2018 yılında İstanbul'da Piskopat adlı sinema filminde Cezaevi müdürü olarak rol aldım. 

   Bu filmimle kendimi gazetecilik ile birlikte sinema film sektöründe buldum. 
   Çok değerli kişiler ile tanıştım. 
   Aklımda bir film senaryosu vardı. 
   Bunu büyüklerime sordum fikir çok güzel olduğu için sinopsisini yaz gereken yerlere gönderelim dediler. 
   

 Ben de bununla birlikte Çiftlik Kahyası BAHTİYAR'ın yaptığı düzenbazlıkları madrabazlıkları sahtekarlığını konu alarak ortaya koydum. 
    Saygıdeğer Mesut Bey benim sinopsisi Fransa'ya göndermiş orada komisyon üyeleri projemi değerlendirmiş ve şahsıma başarı ödülü vermeyi uygun görmüşler. 
    Geçtiğimiz günlerde ödülü aldık. 

    Bu konuda yemin ettim er geç gereken sponsor bağlantılar ve bütçeyi ayarlamaya çalışacağım ve bu filmin çekilmesi için Allah nasip ederse ne gerekiyorsa yapacağız. 

     Pazartesi günü bir film yapım şirketi ile görüşme yapacağım. 
     Onlar ile birlikte projeyi değerlendireceğiz. 
     İstanbul'dan tüm sevenlerime sevgi saygılarımı sunuyorum" dedi.
(Haber Ali Genç) 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum