-

ANADOLU GENÇ MOTOSİKLETLİLER (AGEM) TOPLULUĞUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Aksaray'ın yeni bir oluşumu olan Anadolu Genç Motosikletliler Topluluğu kullanmadığı kıyafet ve eşyaları toplayarak yardıma muhtaç kişilere bağışlamak için eşya geri dönüşüm kumbarasına koydular.

ANADOLU GENÇ MOTOSİKLETLİLER (AGEM) TOPLULUĞUNDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
08 Aralık 2019 - 18:06
 

Aksaray'ın yeni bir oluşumu olan Anadolu Genç Motosikletliler Topluluğu kullanmadığı kıyafet ve eşyaları toplayarak yardıma muhtaç kişilere bağışlamak için eşya geri dönüşüm kumbarasına  koydular. 

Topluluk üyeleri " Aksaray'da motosiklet kültürünü yaygınlaştırmak, daha güvenli motosiklet kullanımına katkı sağlamak ve bir çok Sosyal Sorumluluk Projelerine dahil olmak için bir oluşum kurduk. Soğuk kış günlerinde zor şartlar geçiren yardıma muhtaç birçok vatandaşımız var. Biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Topluluk içinde ve çevremizden topladığımız kullanmadığımız kıyafetleri Aksaray  Belediyemizin belli bölgelere koyduğu giysi,ayakkabı, tekstil kumbarasına bıraktık. Başta bizden tecrübe ve yaşça daha büyük olan saygıdeğer Aksaray Motosiklet Gezginleri(AMOG) kulübü üyeleri olmak üzere tüm halkımızdan aynı duyarlılığı ve desteği bekliyoruz." dediler.

Siz de  Aksaray Belediyemizin  giysi, ayakkabı, tekstil kumbarasına  kullanmadığınız ürünleri koyarak yardıma muhtaç kişilere destek sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum