-

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 4 KİŞİ AKSARAY'DA YAKALANDI

Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timlerince, sorumluluk bölgesi içerisinde icra edilen devriye faaliyetleri esnasında Çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan 4 şahıs yakalandı.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 4 KİŞİ AKSARAY'DA YAKALANDI
30 Mart 2023 - 08:54
Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam etmektedir.

     Yasadışı faaliyetleri olan kişi ve örgütleri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda icra edilen faaliyetler kapsamında, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timlerince, sorumluluk bölgesi içerisinde icra edilen devriye faaliyetleri esnasında “Hırsızlık” suçundan aranan ve hakkında “2 yıl 6 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.Y., “Kasten yaralama ve Uyuşturucu Madde Satın Almak” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 4 ay 11 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Ö., “Basit Yaralama, Tehdit” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 11 ay 22 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan T.T. ve “Silahla Tehdit” suçundan aranan ve hakkında “1 yıl 8 ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.D. isimli şahıslar yakalanarak işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
    
     Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum