-

DMD HASTASI 10 YAŞINDAKİ RAMAZAN'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, genetik bir rahatsızlık olan DMD hastası Ramazan Sarıkaya için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı. Vali Aydoğdu, koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Sarıkaya’ya siyah beyaz Aksarayspor forması ve daha geniş alanda gezebilmesine imkan sağlayacak elektrikli araç hediye etti. Direksiyona geçen Vali Aydoğdu Sarıkaya’yı yeni aracı ile bir süre gezdirdi.

DMD HASTASI 10 YAŞINDAKİ RAMAZAN'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
27 Temmuz 2022 - 09:16
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, genetik bir rahatsızlık olan DMD hastası Ramazan Sarıkaya için hazırlanan sürpriz doğum günü kutlamasına katıldı. Vali Aydoğdu, koyu Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen Sarıkaya’ya siyah beyaz Aksarayspor forması ve daha geniş alanda gezebilmesine imkan sağlayacak elektrikli araç hediye etti.  Direksiyona geçen Vali Aydoğdu Sarıkaya’yı yeni aracı ile bir süre gezdirdi.

-Bende seni çok sevdim

Vali Hamza Aydoğdu, kendisi ile tanışmak isteyen DMD (Duchenne Musküler Distrofi) hastası Ramazan Sarıkaya’ya doğum gününde sürpriz bir ziyarette bulundu. Aksaray Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Serdar Öngün ile 10 yaşındaki Sarıkaya’yı ailesi ile birlikte yaşadığı evlerinde ziyaret eden Vali Aydoğdu Sarıkaya ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Vali Aydoğdu Sarıkaya’ya “Ne kadar tatlı bir çocuksun”  ifadesi üzerine; Sarıkaya; “Bende seni çok sevdim. Ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz” diyerek karşılık verdi.

10. yaş için hazırlanan doğum günü pastasını kesen Sarıkaya ile Vali Hamza Aydoğdu arasında geçen dilek tutma ve takım değiştirme diyalogu herkesi gülümsetti. Pastasının üzerindeki mumları söndürerek doğum günü pastasını kesen Sarıkaya; tuttuğu dileği soran Vali Aydoğdu’ya:  “Dilek söylenmez ki” diye cevap verdi.

-Küçük Ramazan’dan Vali Aydoğdu’ya: ‘Bu olmadı ya…”

Doğum günü pastasını kendi eliyle Sarıkaya’ya ikram eden Vali Aydoğdu; Sarıkaya’nın Beşiktaşlı olduğunun ifade edilmesi üzerine: “Sana küstüm. Ben Fenerliyim ”dedi. Sarıkaya ise; “Bu olmadı ya...”diyerek karşılık verince herkesi gülümsetti.

Vali Aydoğdu, “Seni Fenerbahçeli yapalım” teklifini kısa süre düşünen Sarıkaya’ya: “Sen Beşiktaşlı kal, ben Fenerbahçeli kalayım. Farklılıklar bizim güzelliğimiz olsun” diyerek koyu Beşiktaş taraftarı Sarıkaya’ya aynı renklere sahip Aksarayspor forması ile elektrikli bisiklet hediye etti.

Sarıkaya’nın 3 kişilik yeni aracı ile daha geniş alanda gezebileceğini ifade eden Vali Aydoğdu hediye edilen araca Sarıkaya ile birlikte binerek Sarıkaya’yı bir süre gezdirdi.

 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • niyazi sipahi
    1 yıl önce
    tebrikler gerçekten, herkesin ..tebrikler gerçekten, herkesin doğum günü kutlanmalı,
  • Necati Eliken
    1 yıl önce
    tebrikler gerçekten, her çocugun doğum günü kutlanmalı