-

EMEKTAR GAZETECİYE ÜNİVERSİTE VE MESLEKTAŞLARINDAN VEFA!!!

Gazeteci İsmet Ünver’in meslekte 32.yılına Niğdeli meslektaşlarının yanında Kayseri ve Aksaraylı gazetecilerde katılarak sevincine ortak oldular.

EMEKTAR GAZETECİYE ÜNİVERSİTE VE MESLEKTAŞLARINDAN VEFA!!!
17 Aralık 2022 - 08:49


    Niğde’de Üniversite açılması talebi başta olmak üzere il merkezi ile genelinde gerçekleşen birçok kamu yatırımı ve hizmetin istenmesi ve istenenleri istikrarlı şekilde ısrarla gerçekleştirilmelerine kadar takip eden ilin emektar gazetecisi İsmet Ünver için düzenlenen vefa programına ilin akademisyenleri, atanmış ve seçilmişleriyle siyasilerinin yanında meslektaşları olan katılımcıların vefası damgasını vurdu!!!
 
 Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Niğde il temsilciliğini de yapan 51 Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmet Ünver’in gazetesinin kuruluşu ve kendisinin meslekte 32. yıl dönümünde adına, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından işbirliği ile organize edilen etkinlik düzenlendi.
 

  Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Niğde Haberleri Resim Sergisi ile başlayan, “Likit Haber Sürecinde Yeni Nesil Gazetecilik / Yayıncılık, Neomedya Okuryazarlığı”, paneliyle devam eden etkinliğe Niğde’nin atanmış ve seçilmişleriyle siyasilerinin yanında meslek mensupları ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdiler.
 
  Gazetenin 32 yıllık arşivinden ilin gerçekleşen hizmetlerinin talep edilip gerçekleştirilmesine kadar istikrarlı şekilde sürdürülen yayınların nüshalarından oluşan 32. Yıl sergisiyle başlayıp Konferansla devam eden etkinliğe başta salonu dolduran öğrenciler olmak üzere ilgili ve yetkililer büyük ilgi gösterdiler.

AKADEMİSYENLERLE SİYASETÇİLERDEN 32. YILI VEFA ETKİNLİĞİNE İLGİ YÜKSEKTİ


    Sergi açılışı ile konferansa Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Prof.Dr. Recep Çiçek Niğde Belediye Başkan Yardımcısı, Melih Ayhan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ziya Avşar, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı, Prof.Dr. Semiha Akçaözoğlu, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü ve Niğde Kent Konseyi Başkanı, Prof. Dr. Başaran Öztürk, Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı,  Prof.Dr. Vahit İlhan, Ordu Üniversitesi Öğretim Üyesi ve ICAM Network Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni, Dr. Ahmet FİDAN   Kayseri Basın Evi Koordinatörü Gazeteci Üstün Tuncer Niğde Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yahya Yeşilkaya, biyat Fakültesi Öğretim Üyesi Zeki Can, MHP Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu, MHP İl Sekreteri Musa Çelik,  BBP İl Başkanı İş insanı Bünyamin Karataş yalnız bırakmadılar.

DÜZENLENEN SERGİYLE KONFERENASDA AKSARAY’LI VE NİĞDELİ GAZETECİLERDE ÜNVER’İ YALNIZ BIRAKMADILAR!!! 

  51 Haber gazetesinin kuruluşunun 32. Yıl dönümü ve İsmet Ünver’in meslekteki 32. yıldönümüne Aksaray’dan Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar, Aksaray 68 İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı, TİGAD Aksaray İl Temsilcisi Ali Genç,Niğde’den Belediye Basın Müdürü Sinan Ceylan, NGC eski Başkanı Necmi Pişkin, Gazeteci Yazar Emin Selamoğlu katıldı.
   
 Panel tüm katılımcılarla toplu fotoğraf çekiminin ardından Ünver adına verilen yemekle sona erdi.
(Ali Genç)

YORUMLAR

  • 0 Yorum