-

EROĞLU GİYİMDEN AKSARAY'DA ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK

Aksaray’dan dünyaca ünlü giyim markalarına üretim yapan Eroğlu Giyim Aksaray Üniversitesinde öğrenim gören KYK yurtlarında kalan öğrencilere kıyafet desteği sağladı.

EROĞLU GİYİMDEN AKSARAY'DA ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK
17 Ocak 2023 - 14:15
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ziyaret ettiği Kız ve Erkek KYK yurtlarında öğrencilerle bir araya geldi. Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alirıza Sözeriyim ve yurt müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde üniversite öğrencileri ile bir süre sohbet eden Vali Aydoğdu, öğrencilerin istek ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.

Aksaray’ın kimseye gurbet olmadığını ifade eden Vali Aydoğdu: “Evinizde gibi huzurlu ve güvendesiniz. Bizlerde sizlerin her zaman yanındayız ’diyerek öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Üniversite öğrencilerine yönelik destek programları kapsamında Aksaray OSB üretim yapan Eroğlu Giyim tarafından 7.000 öğrenciye tekstil ürünleri hediye edildiğini belirten Vali Aydoğdu ilk etapta 5.000 adet ürünün öğrencilere dağıtılmaya başlandığını kaydederek gösterdikleri duyarlılıklarından dolayı Eroğlu Giyime teşekkür etti.

Vali Aydoğdu yine Aksaray Tekstilciler Üreticileri Konfeksiyoncular Derneği öncülüğünde hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında da yükseköğrenim öğrencilerine giysi desteği verildiğini belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum