-

ERTÜRK; "BU ŞEHRİN YAŞADIĞI EN BÜYÜK SORUN SİYASİ SAHİPSİZLİK"

CHP Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ali Abbas Ertürk, “Büyük Aksaray Vizyonu” isimli bir programla şehir için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

ERTÜRK; "BU ŞEHRİN YAŞADIĞI EN BÜYÜK SORUN SİYASİ SAHİPSİZLİK"
27 Mart 2023 - 10:40

ERTÜRK PROJELERİNİ ANLATTI, COŞKU SALONA SIĞMADI


‘2 BİNDEN FAZLA KİŞİ SALONU COŞTURDU’

CHP Aksaray Milletvekili Aday Adayı Ali Abbas Ertürk, “Büyük Aksaray Vizyonu” isimli bir programla şehir için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Salonun tamamen dolduğu programı pek çok vatandaş, yoğun ilgi münasebetiyle salon dışından takip etmek durumunda kaldı. Yediden yetmişe 2 bin kişiden fazla katılımcı olan programda binlerce Aksaraylı, “Umudumuz Sensin” ve “Bizim Ali” sloganlarıyla Ali Abbas Ertürk’e büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Baştan sona coşkunun bir an bile eksik olmadığı program, CHP’nin zafere olan inanmışlığını somutlaştırdı.

BU ŞEHRİN YAŞADIĞI EN BÜYÜK SORUN SİYASİ SAHİPSİZLİK


Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, Ali Abbas Ertürk için hazırlanan “Bizim Ali” isimli kısa filmin izlenmesiyle başladı. Filmi ilk kez katılımcılarla birlikte izleyen Ertürk, Aksaray’ı hak ettiği itibara kavuşturmak adına çalışacağına söz verdi. Aksaray’ın en büyük sorununun siyaseten sahipsizlik olduğunu ve milletvekili olması durumunda bu manzaranın değişeceğini kaydeden Ali Abbas Ertürk, “Bu şehir sahipsizliği hak etmiyor” dedi. Aksaray’ın, tarihi kökleri 10 bin yıla uzanan bir şehir olduğunu ancak hak ettiği değeri göremediğini söyleyen Ertürk, “Nevşehir’den Aksaray’a geliyoruz mezarlık; Konya’dan Aksaray’a geliyoruz cezaevi; Ankara’dan Aksaray’a geliyoruz sanayinin enkazı… Hastanesi çöplüğün ortasına, mezarlığı şehrin en havadar yerine, sanayisi üniversitenin dibine yapılmış... Allah aşkına, bu nasıl bir mantıktır?” dedi. 

“Soyguncuların Uykusunu Kaçırmaya Devam Edeceğim”

Aksaray’ın çok daha iyi hizmetleri hak ettiğini ve bunları el birliği ile yapacaklarını vurgulayan Ali Abbas Ertürk, şöyle devam etti: “Sizlere söz veriyorum; iktidar hangi parti olursa olsun soyguncunun ve hırsızın uykularını kaçırmaya devam edeceğim. Sizlere söz veriyorum; Aksaray halkından çalınan her kuruşu söke söke alacağım.Sizlere söz veriyorum; benim hemşerim artık başka ilin milletvekilinden medet ummayacak, ondan yardım istemek zorunda kalmayacak.Sizlere söz veriyorum; zengin bir vekil olmayacağım, Aksaray halkı zengin olacak.Sizlere söz veriyorum; Aksaray’ın projeleri artık bakanlıkların raflarında tozlanmayacak, kimse onları elinin tersiyle itemeyecek. Her ihtiyaç duyduğunuzda beni köyünüzde, kasabanızda, mahallenizde bulacaksınız.Aksaray’ı şaha kaldıracağız.Başlıyoruz, başlıyoruz, başlıyoruz! Allah yardımcımız olsun.”

Projeler, İş Başına Geldikten Hemen Sonra Gerçekleşecek

Konuşmasında, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenleri de anan ve depremin ilk günlerinde Antakya’da gördüğü manzaraları asla unutmayacağını belirten Ertürk, selamlama konuşmasının ardından projelerini anlattı. Projeler içinde kentsel dönüşüm, sağlık, eğitim, ulaşım, çevre, tarım ve hayvancılık, kalkınma, gençlik, üretim, sanayi, şehircilik gibi temel alanlar ve alt başlıklar yer alıyor. Ali Abbas Ertürk’ün en dikkat çeken projeleri ise Ulukışla Demiryolu yapımı, ilçelere özel organize sanayi bölgeleri, tarımsal sulama, yapay zekâ uygulamalarını içeren dijital tarım platformu, hastanelerin fiziki, personel bakımından iyileştirilmesi, gençler için ücretsiz internet ile vergisiz otomobil ve yaşam şartları bakımından eşitlenmiş standart köy projesi oldu. Ertürk, tüm projeleri, iş başına geldikten kısa süre sonra gerçekleştireceklerini vurguladı.


Coşkunun biran bile eksilmediği programa siyasi partilerin, sivil topum kuruluşlarının, mesleki odaların temsilcileri ile belde belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum