-

ESKİL İLÇESİNDEKİ MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI, POLİS TARAFLARI BİBERGAZI KULLANARAK AYIRABİLDİ

Aksaray amatör liginde final niteliği taşıyan Eskil Belediye Spor, Kılıçarslanspor maçında olaylar çıktı.

ESKİL İLÇESİNDEKİ MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI, POLİS TARAFLARI BİBERGAZI KULLANARAK AYIRABİLDİ
02 Kasım 2019 - 17:35
Aksaray amatör liginde final niteliği taşıyan Eskil Belediye Spor, Kılıçarslanspor maçında olaylar çıktı. Eskil Belediye Spor maçı 4-3 kazanırken, 3 oyuncu kırmızı kart gördü ve maçın son düdüğü ile saha karıştı. Eskil temsilcisi maçı 4-3 kazanırken, hakemin son düdüğü ile saha karıştı. Kılıarslanspor’lu yönetici Nejat Arı ve birçok oyuncusu maç boyunca hakemlere ve hakem kuruluna ettiği küfürlere şahit olunurken, Kılıçarslanspor’dan 5 sırt numaralı Gökmen isimli oyuncu, Eskil Belediye Spor yönetici Halil İbrahim Kırlı’ya maçın bitmesi ile yumruk attı. Baygınlık geçiren yönetici Halil İbrahim Kırlı’nın ardından saha karıştı, polisin araya girmesi ve biber gazı sıkması sonucu taraflar ayrılırken, baygınlık geçiren yönetici Halil İbrahim Kırlı ambulansla hastaneye sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Eskil Belediye Spor maçı 8 kişi kazanırken, puanını 12’ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Aksaray’ın en güçlü iki takımı olarak gösterilen Eskil Belediye Spor ve Kılıçarslan maçı, nefesleri kesti. Tam 7 gol olurken, 3 kırmızı kart ve sayısız sarı kart çıktı.

Eskil Belediye Spor, Kılıçarslanspor maçına çıktığı ilk 11:

Cafer Öğütçü

Yasin Bozkıl

Hüseyin Şanlı

Mert Ateş

Ahmet Şimşek

Bayram Ermiş

Beytullah Daşel

Süleyman Büyükkaya

Ahmet Bakır

M. Hanifi Demir

Eray Berkant Baydilli

 

Maçtan notlar:

Maçın onuncu dakikasında sağ taraftan atak yapan Kılıçarslanspor, uzaktan gönderdiği şut kaleci önünde sekmesi ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda karşılıklı vasat ataklar olurken maçında ilk yarısı bu skorla bitecek beklentisi oluştu. 45+1’de penaltı kazan Eskil temsilci penaltıyı gole çevirdi ve skoru eşitledi. Santranın ardından baskı yapan Çöl Kartalları, topu kazandı ve takımın forveti Eray, rakip defansı bir bir geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin solundan meşin yuvarlığı ağlarla buluşturan Eskil’ın yıldız forveti takımını 2-1 üstünlüğe sağlarken ilk yarınında skorunu belirledi.

İkinci yarı gol düellosu olurken, ilk golü Eskil temsilcisinden Eray Berkant Baydilli’den geldi. Kalecinin önde olduğunu gören Eray, aşırtma bir vuruşla takımını 3-1 üstünlüğe taşıdı. Bu golden 5 dakika sonra sağ açıktan topla ceza alanına kadar giren Ahmet Şimşek, herkes orta yapacak beklerken topu kaleye vurdu. Kaleciyi de şaşırtan bu vuruşta Eskil Belediye Spor 4-1 öne geçti. Kılıçarslanspor takımı, 2 gol atarken birde penaltı kaçırdı. 90 dakikanın sonunda Eskil Belediye Spor maçı 4-3 kazanırken, maçın hakemi Mehmet Türker, Eskil Belediye Spor’dan üç oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Maçı 8 kişi tamamlayan Çöl Kartalları, maçı 4-3 kazanması bildi ve liderlik koltuğuna oturdu.

Kırmızı kart gören oyuncular: Ahmet Şimşek, Ahmet Bakır ve Beytullah Daşel gördü.

Eskil Belediye Spor’un gollerini: Eray Berkant Baydilli (2), Beytullah Daşel ve Ahmet Şimşek’ten geldi.

Çöl Kartalları Grubu Tribündeki Yerini Aldı

Eskil Belediye Spor’a müthiş bir taraftar desteği vardı. Çöl Kartalları grubu olarak bilinen Eskil Belediye Spor taraftar grubu, 90 dakika boyuncu susmadan takımını destekledi. Maçın kazanılmasıyla sahadan mutlu ayrılan Çöl Kartalları, haftaya oynanacak Gözlükuyuspor maçında da yalnız bırakmayacak.

Eskil Belediye Spor – Kılırçarslanspor maçını, Eskil’e yeni atanan Kaymakam Erkut Pamuk ve Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’de izledi.

Haber: Hacı Özkan

YORUMLAR

  • 0 Yorum