ESKİL İLÇESİNDEKİ MAÇTA OLAYLAR ÇIKTI, POLİS TARAFLARI BİBERGAZI KULLANARAK AYIRABİLDİ
Aksaray amatör liginde final niteliği taşıyan Eskil Belediye Spor, Kılıçarslanspor maçında olaylar çıktı.
Yayınlanma :
02.11.2019 17:35


Eskil Belediye Spor maçı 8 kişi kazanırken, puanını 12’ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Aksaray’ın en güçlü iki takımı olarak gösterilen Eskil Belediye Spor ve Kılıçarslan maçı, nefesleri kesti. Tam 7 gol olurken, 3 kırmızı kart ve sayısız sarı kart çıktı.
Eskil Belediye Spor, Kılıçarslanspor maçına çıktığı ilk 11:
Cafer Öğütçü
Yasin Bozkıl
Hüseyin Şanlı
Mert Ateş
Ahmet Şimşek
Bayram Ermiş
Beytullah Daşel
Süleyman Büyükkaya
Ahmet Bakır
M. Hanifi Demir
Eray Berkant Baydilli
Maçtan notlar:
Maçın onuncu dakikasında sağ taraftan atak yapan Kılıçarslanspor, uzaktan gönderdiği şut kaleci önünde sekmesi ile 1-0 öne geçti. İlk yarıda karşılıklı vasat ataklar olurken maçında ilk yarısı bu skorla bitecek beklentisi oluştu. 45+1’de penaltı kazan Eskil temsilci penaltıyı gole çevirdi ve skoru eşitledi. Santranın ardından baskı yapan Çöl Kartalları, topu kazandı ve takımın forveti Eray, rakip defansı bir bir geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kalecinin solundan meşin yuvarlığı ağlarla buluşturan Eskil’ın yıldız forveti takımını 2-1 üstünlüğe sağlarken ilk yarınında skorunu belirledi.
İkinci yarı gol düellosu olurken, ilk golü Eskil temsilcisinden Eray Berkant Baydilli’den geldi. Kalecinin önde olduğunu gören Eray, aşırtma bir vuruşla takımını 3-1 üstünlüğe taşıdı. Bu golden 5 dakika sonra sağ açıktan topla ceza alanına kadar giren Ahmet Şimşek, herkes orta yapacak beklerken topu kaleye vurdu. Kaleciyi de şaşırtan bu vuruşta Eskil Belediye Spor 4-1 öne geçti. Kılıçarslanspor takımı, 2 gol atarken birde penaltı kaçırdı. 90 dakikanın sonunda Eskil Belediye Spor maçı 4-3 kazanırken, maçın hakemi Mehmet Türker, Eskil Belediye Spor’dan üç oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Maçı 8 kişi tamamlayan Çöl Kartalları, maçı 4-3 kazanması bildi ve liderlik koltuğuna oturdu.
Kırmızı kart gören oyuncular: Ahmet Şimşek, Ahmet Bakır ve Beytullah Daşel gördü.
Eskil Belediye Spor’un gollerini: Eray Berkant Baydilli (2), Beytullah Daşel ve Ahmet Şimşek’ten geldi.
Çöl Kartalları Grubu Tribündeki Yerini Aldı
Eskil Belediye Spor’a müthiş bir taraftar desteği vardı. Çöl Kartalları grubu olarak bilinen Eskil Belediye Spor taraftar grubu, 90 dakika boyuncu susmadan takımını destekledi. Maçın kazanılmasıyla sahadan mutlu ayrılan Çöl Kartalları, haftaya oynanacak Gözlükuyuspor maçında da yalnız bırakmayacak.
Eskil Belediye Spor – Kılırçarslanspor maçını, Eskil’e yeni atanan Kaymakam Erkut Pamuk ve Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen’de izledi.
Haber: Hacı Özkan
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: